André Rieu geeft ook in 2025 zijn Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen

Andre Rieu
André Rieu geeft ook in 2025 zijn Nieuwjaarsconcerten in Amsterdam en Antwerpen
Door KayleeV op 18 januari 2024 - 16:09 André Rieu, de 'Koning van de Wals', betovert opnieuw fans in zowel de Ziggo Dome in Amsterdam als het Sportpaleis in Antwerpen met zijn bekende Nieuwjaarsconcerten. In januari 2024 genoot een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis van de magie van Rieu's geliefde optreden. In 2025 zal hij op 11 januari in de Ziggo Dome staan gevolgd door een concert in het Sportpaleis op 12 januari.

Rieu, een wereldwijd bekende violist, heeft met zijn Johann Strauss Orkest een walsmuziekheropleving veroorzaakt. Met 40 miljoen verkochte cd's, 30 nummer 1 posities en talloze awards, blijft zijn romantische meesterschap ongeëvenaard. De Nieuwjaarsconcerten beloven een unieke mix van traditionele walsen, populaire melodieën en tijdloze klassiekers, waarmee het nieuwe jaar op magische wijze wordt verwelkomd.

Kaartverkoop voor de concerten start op vrijdag 19 januari 2024 om 10:00 uur met een ticketprijs vanaf € 69,00. Koop hier je ticket voor het André Rieu concert in de Ziggo Dome en hier kun je kaarten verkrijgen voor het André Rieu concert in het Sportpaleis.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets André Rieu Nieuwjaarsconcert in Ziggo Dome
Tickets André Rieu Nieuwjaarsconcert
KIES TICKET
za 11 jan
André Rieu nieuwjaarsconcert
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 69,00
zo 12 jan
André Rieu In Antwerpen, Nieuwjaarsconcert 2025
Sportpaleis, Antwerpen
€ 69,00 - 155,00
Ziggo news

EXTRA SHOW VOOR THE TRIBUTE - BATTLE OF THE BANDS IN...Wegens grote vraag is er een extra show aangekondigd op zaterdag 13 april...

burgerweeshuis

BURGERWEESHUIS VIERT 40-JARIG BESTAAN MET FEESTELIJK... Het Burgerweeshuis , het poppodium in Deventer, viert dit jaar haar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.