Steel Panther naar Groningen en Luxemburg in juni

review: Steel Panther - 10/7 - TivoliVredenburg Steel Panther
Steel Panther naar Groningen en Luxemburg in juni
Door KayleeV op 18 januari 2024 - 11:41 De Amerikaanse glam metalband Steel Panther, bekend om hun humoristische en overdreven benadering van de jaren '80 metalstijl, komt naar Europa voor hun nieuwste tournee. Fans in Nederland en Luxemburg kunnen zich opmaken voor een spectaculaire show.

Opgericht in 2000, heeft Steel Panther zich onderscheiden als creatieve vertolkers van heavy metal, door hun parodiërende weergave van de metalcultuur uit de jaren 80. Met hun opvallende combinatie van muzikale vaardigheden en komische acts, heeft de band wereldwijd erkenning verworven.

Het Nederlandse concert vindt plaats op 23 juni in De Oosterpoort in Groningen, gevolgd door een optreden op 25 juni in Den Atelier in Luxemburg.

De ticketverkoop is reeds gestart, met prijzen rond de € 48,00. Hier kun je tickets kopen voor het Nederlandse Steel Panther concert en hier kun je kaarten verkrijgen voor het Steel Panther concert in Luxemburg.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Steel Panther in De Oosterpoort
Tickets Steel Panther
KIES TICKET
zo 23 jun
Steel Panther - On The Prowl World Tour 2024
De Oosterpoort, Groningen
€ 49,60
di 25 jun
Steel Panther
Den Atelier, Marbehan, Luxembourg
€ 47,70
burgerweeshuis

BURGERWEESHUIS VIERT 40-JARIG BESTAAN MET FEESTELIJK... Het Burgerweeshuis , het poppodium in Deventer, viert dit jaar haar...

AFAS Live

THE CHICAGO FUNK BRENGT EARTH, WIND & FIRE NAAR AFAS... Op 25 mei staat AFAS Live in het teken van disco, soul en funk met de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.