The Chicago Funk brengt Earth, Wind & Fire naar AFAS Live

Sfeer TivoliVredenburg concert
The Chicago Funk brengt Earth, Wind & Fire naar AFAS Live
Door KayleeV op 18 januari 2024 - 10:44 Op 25 mei staat AFAS Live in het teken van disco, soul en funk met de energieke show van The Chicago Funk. Deze 12-koppige tributeband, bekend van hun succes in het SBS6-programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’, brengt een ode aan de groep Earth, Wind & Fire.

Met hun vertolkingen van hits als ‘Boogie Wonderland’, ‘September’ en ‘After the Love Has Gone’ belooft The Chicago Funk een avond vol nostalgie en dans. De Nederlandse artiesten Nigel Brown, Clayton Peroti en Clifton End nemen de iconische stemmen van Earth, Wind & Fire voor hun rekening.

De band staat bekend om hun levendige shows met extravagante kostuums en kenmerkende hoge noten, waarmee ze de essentie van de 70 's en 80 's disco, soul en funk herleven. "Als jij je ogen dicht doet, dan moet Earth, Wind & Fire voor je staan", zo luidt het credo van de band.

Tickets voor dit swingende spektakel zijn nu te koop voor € 42,50. Koop hier je ticket voor The Chicago Funk in AFAS live.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets The Chicago Funk in AFAS Live
Tickets The Chicago Funk
za 25 mei
AFAS Live, Amsterdam
€ 42,50
Steel Panther - TivoliVredenburg news

STEEL PANTHER NAAR GRONINGEN EN LUXEMBURG IN JUNIDe Amerikaanse glam metalband Steel Panther, bekend om hun humoristische en...

Bankzitters

BANKZITTERS KONDIGEN TWEE EXTRA SHOWS AAN IN ZIGGO DOME De Nederlandse groep Bankzitters heeft aangekondigd extra shows te gaan...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.