Leah Rye kondigt nieuwe voorjaarstour aan

review: Popronde Amsterdam (Eindfeest) 2023 Leah Rye
Leah Rye kondigt nieuwe voorjaarstour aan
Door Semberendsen op 21 december 2023 - 13:47 Na het succes van haar recente clubtour, heeft Leah Rye besloten om haar muzikale reis voort te zetten met een nieuwe tournee in het voorjaar. De Amsterdamse artiest, die eerder deze maand zowel TivoliVredenburg als Paradiso liet uitverkopen, zal steden als Haarlem, Amersfoort, Enschede, Dordrecht en Den Haag aandoen.

De aankondiging van de nieuwe tour komt niet alleen voort uit het vieren van het succes van Leah Rye's debuutclubtour, maar ook als antwoord op de vele verzoeken van fans en volgers. De shows in het voorjaar zullen in het teken staan van haar goed ontvangen debuutalbum 'Symbiosis'.

'Symbiosis' belicht de wisselwerking tussen verschillende aspecten van de eigen persoonlijkheid en het gevoel van veiligheid om je eigen stem te laten horen. Leah Rye deelt in dit album haar persoonlijke verhaal, waarbij het contrast tussen licht en donker, alleen en samen, en de complexiteit van interpersoonlijke relaties centraal staan. Ook is Leah Rye te zien bij het Wanderlust festival op 18 mei.

De concerten:
10-05-2024 - Patronaat, Haarlem (tickets)
16-05-2024 - Fluor, Amersfoort (tickets)
17-05-2024 - Metropool Enschede, Enschede (tickets)
23-05-2024 - Paard, Den Haag (tickets)

Leah Rye zal ook eerder te bewonderen zijn tijdens het Grasnapolsky Festival in maart. De tickets voor haar voorjaarstour zijn nu verkrijgbaar.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Leah Rye in Patronaat
Tickets Leah Rye
KIES TICKET
vr 10 mei
Nieuwe Oogst: Leah Rye
Patronaat, Haarlem
€ 7,00
do 16 mei
Leah Rye
Fluor, Amersfoort
€ 16,75
vr 17 mei
Leah Rye
Metropool Enschede, Enschede
€ 10,00
do 23 mei
Leah Rye
Paard, Den Haag
Melkweg

THUNDERCAT KONDIGT TWEEDE AMSTERDAMSE SHOW AANOp 12 april 2024 zal Thundercat, het soloproject van de bekende producer,...

My Baby2

GEMEENTERAAD DEVENTER KIEST VOOR SAMENVOEGING... De gemeenteraad van Deventer heeft gekozen voor huisvesting van poppodium...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.