Opeth kondigt optredens in 013 en Alcatraz festival aan

Opeth
Opeth kondigt optredens in 013 en Alcatraz festival aan
Door Semberendsen op 19 december 2023 - 11:37 Op 27 augustus 2024 geeft de Zweedse metalband Opeth zijn optreden in 013, belovend om het publiek een avond vol progressieve metal te bieden. Opgericht in 1990 met het streven om de "The most evil band in the world" te zijn, heeft Opeth zich sindsdien ingezet om muziek te voorzien van intense heavy klanken. Voor de band betekent 'heavy' echter meer dan alleen krachtige gitaren en vocals. Opeth streeft naar diepgaande betekenis en emotie, ondersteund door zware riffs en composities.

Met dertien albums op hun naam heeft Opeth aanzienlijke evolutie doorgemaakt. Het album 'Heritage' uit 2011 markeerde een nieuw tijdperk, waarin de band een frisse stilistische sfeer omarmde. Het meest recente werk, 'In Cauda Venenum', voert luisteraars mee op een emotionele reis, strevend naar een epische live-ervaring die ook in hun energieke liveshows tot uiting komt.

Ook zal Opeth te zien zijn op het Alcatraz festival 2024 in Kortrijk, Belgie, waar ze naast onder anderen Amon Amarth, Cro Mags en Hatebreed staan. Koop hier tickets voor Alcatraz 2024.

Op 20 december om 11 uur gaat de kaartverkoop van start, waarbij fans de kans krijgen om tickets te bemachtigen voor €44,80. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.

Koop hier tickets voor Opeth in 013.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Opeth in 013
Tickets Opeth
wo 07 aug
013, Tilburg
€ 44,80
Masters of Reality

MASTERS OF REALITY KONDIGT NEDERLANDSE SHOWS AAN IN...Amerikaanse rockband Masters of Reality maakt zijn terugkeer naar Nederland...

ahoy

EERSTE EDITIE IMPACT NIGHT IN AHOY MET O.A. RITA ORA... Op 4 juni 2024 vindt de eerste editie van Impact Night plaats in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.