Acda en de Munnink geven vierde concert in Rotterdam Ahoy

review: Acda en de Munnik - 26/10 - Ziggo Dome Acda en de Munnik
Acda en de Munnink geven vierde concert in Rotterdam Ahoy
Door Semberendsen op 13 december 2023 - 12:25 Acda en de Munnik kondigen een extra concert aan in Rotterdam Ahoy. Na eerdere aankondigingen voor optredens op 7, 8 en 9 november 2024, wordt er vandaag een extra show toegevoegd op zondag 10 november. Deze nieuwe reeks in Ahoy volgt op De Reunië, waar momenteel de tweede serie plaatsvindt in Ziggo Dome. Kaarten voor het extra concert zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 14 december, om 10.00 uur via de site van Acda en de Munnik, vanaf €52,95.

Op 23 maart besloten Thomas Acda en Paul de Munnik om hun samenwerking als Acda en de Munnik voort te zetten. Fans reageerden enthousiast, resulterend in de snelle uitverkoop van alle 100.000 kaarten voor zes Ziggo Dome concerten. Hun eerste nieuwe single 'Morgen Wordt Fantastisch' behaalde goud, en in oktober brachten ze het nieuwe album AEDM uit.

Paul de Munnik deelt zijn verrassing over het succes: "We zijn vereerd dat we na dit bijzondere jaar zoveel enthousiasme zien voor de nieuwe shows volgend jaar in Rotterdam. Eerst zes Ziggo Dome concerten en dan nog vier optredens in Rotterdam Ahoy, wie had dat gedacht?".

De kaartverkoop begint, donderdag 14 december. Hem niet missen? Stel hier een reminder in. Het nieuwe album AEDM en de kerstsingle 'Hoe Dan Ook' zijn te beluisteren op streamingdiensten. Acda en de Munnik zullen op 7, 8, 9 en 10 november 2024 optreden in Rotterdam Ahoy, met aanvang om 20.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52,95.

Koop hier tickets voor Acda en de Munnik in Ahoy op 10 november.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Acda en de Munnik in Ahoy
Tickets Acda en de Munnik
zo 10 nov
Ahoy, Rotterdam
€ 52,95
NE-YO

NE-YO NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN MAARTMet meer dan 20 miljoen verkochte albums en drie keer bekroond met een...

ZZ Top

ZZ TOP TERUG IN AFAS LIVE Op maandag 8 juli zal het befaamde Texaanse rocktrio ZZ Top zijn opwachting...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.