ZZ Top terug in AFAS Live

ZZ Top
ZZ Top terug in AFAS Live
Door Semberendsen op 13 december 2023 - 11:41 Op maandag 8 juli zal het befaamde Texaanse rocktrio ZZ Top zijn opwachting maken in AFAS Live in Amsterdam met The Elevation Tour. In 2016 speelde de band voor het laatst op deze plek, toen heette het podium nog Heineken Music Hall. De kaartverkoop voor het concert begint aanstaande vrijdag om 11.00 uur.

ZZ Top, opgericht in 1969, genoot in de jaren 70 en 80 van wereldwijde erkenning met albums als "Rio Grande Mud" (1972) en "Eliminator" (1983). De band, bestaande uit bassist Elwood Francis, drummer Frank Beard, en zanger/gitarist Billy Gibbons, heeft in totaal 15 studioalbums uitgebracht en veroverde de muziekscene met zes nummer 1-hits. Hun succes culmineerde in een plaats in de Rock and Roll Hall of Fame in 2004.

Hoogtepunten van hun discografie zijn onder meer "Tres Hombres" (1973) en "Afterburner" (1985). ZZ Top staat bekend om hits als "Legs" en "Sharp Dressed Man," die hen meerdere MTV Music Video Awards opleverden.

Koop hier tickets voor ZZ Top in AFAS Live. De entreetickets kosten €85,12 per stuk. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een reminder in.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets ZZ Top in AFAS Live
Tickets ZZ Top
ma 08 jul
AFAS Live, Amsterdam
€ 85,12
ahoy

ACDA EN DE MUNNINK GEVEN VIERDE CONCERT IN ROTTERDAM... Acda en de Munnik kondigen een extra concert aan in Rotterdam Ahoy. Na...

ziggoDomelogo

CONCERT VAN TROYE SIVAN VERPLAATST NAAR ZIGGO DOME Wegens de overweldigende vraag naar kaarten wordt het optreden van Troye...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.