Ne-Yo naar Nederland en België in maart

Ne-Yo
Ne-Yo naar Nederland en België in maart
Door KayleeV op 14 december 2023 - 10:35 Met meer dan 20 miljoen verkochte albums en drie keer bekroond met een Grammy, is Ne-Yo een van de meest geprezen artiesten in zijn genre. Eerder kondigde Ne-Yo al aan op 3 maart 2024 in 013 in Tilburg te staan. De kaartverkoop voor deze show is al geweest, maar zojuist is aangekondigd dat Ne-Yo op zaterdag 2 maart 2024 in Vorst Nationaal in Brussel zal staan en op 24 maart 2024 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De Amerikaanse R&B-ster zal niet alleen zijn eigen hits ten gehore brengen, maar ook enkele van de hits waar hij als songschrijver aan heeft bijgedragen. Ne-Yo heeft immers meegeschreven aan nummers als Rihanna's 'Unfaithful', 'Russian Roulette' en 'Take a Bow', evenals Beyoncé's breakup anthem 'Irreplaceable'. Hij heeft ook zijn stempel gedrukt op nummers voor artiesten als Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood en Celine Dion. Ne-Yo word vegezeld door special guest Mario, de singer-songwriter en model, die een speciale band deelt met Ne-Yo.

De concerten:
02-03-2024 - Ne-Yo - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)
03-03-2024 - Ne-Yo - 013, Tilburg (tickets)
24-03-2024 - Ne-Yo - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop voor het concert in Vorst Nationaal en het concert in de Ziggo Dome begint op 18 december om 10:00 uur met een ticketprijs vanaf € 49,50.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kraantje Pappie

KRAANTJE PAPPIE VOEGT EXTRA SHOWS TOE AAN LIVE AFTER...Nederlandse rapper Kraantje Pappie, alias Alex van der Zouwen, breidt zijn...

ahoy

ACDA EN DE MUNNINK GEVEN VIERDE CONCERT IN ROTTERDAM... Acda en de Munnik kondigen een extra concert aan in Rotterdam Ahoy. Na...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.