Troye Sivan terug naar Nederland voor concert in AFAS live

review: Troye Sivan - 05/03 - AFAS Live Troye Sivan
Troye Sivan terug naar Nederland voor concert in AFAS live
Door KayleeV op 30 november 2023 - 11:23 De Australische singer-songwriter Troye Sivan kondigt zijn grootste Europese headline tour aan ter ondersteuning van het geprezen album "Something To Give Each Other". De tour, bestaande uit 17 data, begint op 29 mei in Portugal en omvat shows in onder andere Spanje, Zweden, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Het album, dat lovende kritieken ontving, debuteerde op hoge posities in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Troye Sivan, werd 28-jarige leeftijd al een grote popster en met zijn eerdere releases behaalde hij al grote prestaties, waaronder zes ARIA Awards en twee GRAMMY-nominaties voor zijn debuutsingle "Rush". Zijn veelzijdigheid strekt zich uit tot Hollywoodfilms, high fashion, en sociale impact, waaronder ook in de LGBTQIA+ gemeenschap.

De "Something To Give Each Other 2024 Tour" doet op 20 juni 2024 AFAS Live aan. Kaartverkoop start op 8 december om 9.00 uur met een ticketprijs van € 49,28. Hier kun je je ticket verkrijgen voor het concert van Troye Sivan. Wil je zeker weten dat je de ticketverkoop net mist? Stel dan hier een reminder in voor de start van de verkoop.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Troye Sivan in Ziggo Dome
Tickets Troye Sivan
KIES TICKET
do 20 jun
Troye Sivan - Something To Give Each Other 2024 Tour
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 33,60 - 157,87
do 20 jun
Troye Sivan - Something To Give Each Other 2024 Tour | VIP Packages
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 162,40
Concert sfeer

BONGEZIWE MABANDLA KONDIGT EUROPESE TOUR AAN MET 5...De veelzijdige Zuid-Afrikaanse muzikant en zanger Bongeziwe Mabandla heeft...

nena

NENA TWEEMAAL TE ZIEN IN NEDERLAND Op dinsdag 29 oktober staat de Duitse artiest Nena in de planning voor een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.