Nena tweemaal te zien in Nederland

review: Nena 05/06 Tivoli Nena
Nena tweemaal te zien in Nederland
Door Semberendsen op 30 november 2023 - 10:57 Op dinsdag 29 oktober staat de Duitse artiest Nena in de planning voor een optreden in 013, Tilburg. Twee dagen later op 31 oktober staat ze ook in Musis Arnhem.

Nena, bekend van hits als '99 Luftballons' en 'Irgendwie, irgendwo, irgendwann', brak in de jaren '80 door en heeft sindsdien meerdere hits op haar naam staan. Haar muziek kenmerkt zich door een unieke mix van punk en new wave, gepresenteerd met Duitse zang. Het duet 'Irgendwie, irgendwo, irgendwann' met Kim Wilde behaalde in Nederland zelfs de nummer 1-positie bij de heruitgave in 2003.

Met tientallen miljoenen verkochte nummers is Nena de meest succesvolle Duitse popzangeres in de geschiedenis. In 2020 bracht ze het nieuwe album 'LICHT' uit, waar ze nieuwe geluiden en ervaringen verkent. Haar liveoptredens zijn verre van oppervlakkige nostalgie; ze worden gekenmerkt door uitgebreide bands en indrukwekkende rockproducties, waarbij Nena het stralende middelpunt is.

De kaartverkoop voor de evenementen is inmiddels gestart, waarbij tickets verkrijgbaar zijn voor rond de 50 euro. Koop hier tickets voor Nena in 013. En hier voor Nena in Musis, Arnhem.Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Nena in 013
Tickets Nena
KIES TICKET
di 29 okt
NENA
013, Tilburg
€ 51,80
do 31 okt
Nena
Musis, Arnhem
€ 48,50
AFAS Live

TROYE SIVAN TERUG NAAR NEDERLAND VOOR CONCERT IN...De Australische singer-songwriter Troye Sivan kondigt zijn grootste...

The rose

THE ROSE MET HUN BLACK ROSES OPNIEUW NAAR NEDERLAND... Koreaanse sensatie The Rose betreedt op donderdag 28 maart 2024 het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.