J Balvin kondigt 2024 "Que Bueno Volver a Verte" International Tour aan met shows in Amsterdam en Brussel

J. balvin
J Balvin kondigt 2024 "Que Bueno Volver a Verte" International Tour aan met shows in...
Door Semberendsen op 28 november 2023 - 17:49 Internationale reggaeton-artiest J Balvin keert terug naar België en Nederland voor een eigen concert in de ING Arena (voormalig Paleis 12) in Brussel. Na zijn succesvolle optreden op Les Ardentes afgelopen zomer, waar hij één van de vier headliners deelde met Kendrick Lamar, Travis Scott en Central Cee, belooft Balvin een show met zowel nieuwe muziek als zijn grootste hits.

De kaartverkoop voor het concert start op 1 december om 10 uur. Tickets zijn geprijsd rond de 50 euro. Het eerste concert zal plaatsvinden op 8 mei 2024, in de Ziggo Dome gevolgd door een concert op 24 mei in de ING Arena, Brussel. Stel hier een ticketreminder in voor de show van Brussel om zeker te weten dat je de kaartverkoop niet mist. Een ticketreminder instellen voor de show van Amsterdam kan hier.

J Balvin, afkomstig uit Medellín, Colombia, heeft wereldwijd meer dan 35 miljoen platen verkocht, waardoor hij een van de best verkopende Latin muziekartiesten van nu is. Met diverse prijzen op zijn naam.

Koop hier kaartjes voor J Balvin:

08-05-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
24-05-2024 - ING Arena, Brussel (tickets)


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



joker out

SLOVEENSE EUROVISIE SONGFESTIVAL GROEP JOKER OUT IN... Joker Out , de Sloveense indierockband bekend van het Eurovisie...

Basbronnews

FATIMA YAMAHA KONDIGT TOUR EN ALBUM 'SOL' AAN De Nederlandse producer Bas Bron, beter bekend als Fatima Yamaha, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.