Fatima Yamaha kondigt Tour en Album 'SOL' aan

Fatima Yahama
Fatima Yamaha kondigt Tour en Album 'SOL' aan
Door Semberendsen op 28 november 2023 - 16:54 De Nederlandse producer Bas Bron, beter bekend als Fatima Yamaha, heeft aangekondigd dat hij drie shows zal geven als onderdeel van zijn nieuwe tournee, ter ere van zijn aankomende album 'SOL'. De shows zullen plaatsvinden in Paradiso, Melkweg en Ancienne Belgique. Fans krijgen de kans om tickets te bemachtigen wanneer de verkoop op 1 december om 10 uur van start gaat. De ticketprijs is gezet op ongeveer 30 euro per stuk.

De identiteit van Fatima Yamaha, de artiest achter de opvallende beats, bleef lange tijd een mysterie. Sinds zijn debuut-EP 'A Girl Between Two Worlds' in 2004, heeft hij echter een solide reputatie opgebouwd als een onnavolgbare en gewaardeerde artiest binnen het elektronische muziekgenre. Nummers als 'What's A Girl To Do', 'Imaginary Lines' en 'Romantic Bureaucracy' hebben hem lof opgeleverd.

Na een periode van drie jaar sinds de release van zijn vorige album, 'Spontaneous Order', keert Fatima Yamaha terug met 'SOL', dat gepland staat voor release in februari 2024. Het album wordt aangekondigd als het meest funky werk in zijn twee decennia durende carrière. Zijn kenmerkende house- en technosound, versterkt door virtuoze synths, belooft luisteraars mee te nemen op een ritme tussen house en verfijnde techno.

Koop hier tickets voor Fatima Yamaha:

15-03-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
21-03-2024 - Melkweg, Amsterdam (tickets)
23-03-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



joker out

SLOVEENSE EUROVISIE SONGFESTIVAL GROEP JOKER OUT IN... Joker Out , de Sloveense indierockband bekend van het Eurovisie...

Nobu

NOBU VOLGEND JAAR WEER LANGS DRIE NEDERLANDSE ZALEN De Nederlandse singer-songwriter Nobu , bekend om zijn eigenzinnige mix van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.