Sloveense Eurovisie Songfestival groep Joker Out in 2024 op tour

joker out
Sloveense Eurovisie Songfestival groep Joker Out in 2024 op tour
Door KayleeV op 29 november 2023 - 11:00 Joker Out, de Sloveense indierockband bekend van het Eurovisie Songfestival 2023, kondigt een tour aan voor maart 2024. Met hun aanstekelijke mix van 'shagadelic rock 'n' roll' hebben ze zich sinds 2016 een weg gebaand naar het muzikale hart van Slovenië en ver daarbuiten.

Na het succesvolle Eurovisieavontuur, waar ze de finale bereikten met het aanstekelijke "Carpe Diem". De nieuwe single "Sunny Side Of London" belooft een indiedansvloerkraker te worden, in lijn met invloeden van Franz Ferdinand.

Op 20 maart 2024 zullen ze in Nederland spelen in TivoliVredenburg Utrecht, gevolgd door een Belgische stop op 23 maart 2024 in Trix Antwerpen. De band, die eerder al de Sloveense concertzaal Križanke amfitheater vulde, bewijst met deze tour dat hun muzikale reis nog lang niet afgelopen is. Nederlandse fans kunnen de band al eerder beleven tijdens twee uitverkochte shows volgende week. Ook zal de band spelen op Eurosonic Noorderslag in 2024.

Kaartverkoop begint op 1 december om 10:00 uur, met ticketprijzen vanaf € 28,00. Koop hier je ticket voor het Nederlandse Joker Out concert en hier kun je tickets bemachtigen voor de Belgische Joker Out show.

Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Joker Out in TivoliVredenburg
Tickets Joker Out
KIES TICKET
wo 20 mrt
Joker Out
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 29,28
za 23 mrt
Joker Out
Trix, Antwerpen
€ 28,00 - 68,50
The Garden

THE GARDEN NAAR MELKWEG IN JUNIOp maandag 24 juni 2024 betreedt het Californische duo The Garden het...

Basbronnews

FATIMA YAMAHA KONDIGT TOUR EN ALBUM 'SOL' AAN De Nederlandse producer Bas Bron, beter bekend als Fatima Yamaha, heeft...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.