Starsailor volgend jaar ook te zien in Brussel

review: Starsailor - 28/10 - Paradiso Starsailor
Starsailor volgend jaar ook te zien in Brussel
Door Semberendsen op 14 november 2023 - 13:08 Starsailor heeft aangekondigd dat ze op 14 april een concert zullen geven in La Madeleine, Brussel. De band, geïnspireerd door artiesten als Neil Young en Van Morrison en vergeleken met bands als Travis en Coldplay, zal ook op 15 november beginnen met een tour door europa.

De ticketverkoop voor het concert in La Madeleine begint op vrijdag 17 november om 10:00 uur. de tickets voor deze tour en dit concert zijn geprijsd zijn rond de 26 euro. Stel hier een ticketreminder in om de kaartverkoop niet te missen.

Starsailor gaat op 15 november ook op tournee, met optredens in de Benelux, waaronder op 15 november in Paard, Den Haag, 16 november in Luxor Live, Arnhem, en 18 november in De Roma, Antwerpen.

Na het positief ontvangen album "All This Life" kondigt Starsailor hun zesde studioalbum "Where The Wild Things Grow" aan, gepland voor maart 2024. Tegelijkertijd viert de band het 20-jarig bestaan van "Silence Is Easy". James Walsh, de frontman van de band, merkt op dat hij als persoon veel veranderd is sinds de begindagen van Starsailor. Hij geeft aan dat hij zich meer geaard voelt en heeft volgens hem een beter perspectief op dingen.

Koop hier tickets voor het concert in La Madeleine en de tour:

15-11-2023 - Paard, Den Haag (tickets)
16-11-2023 - Luxor Live, Arnhem (tickets)
18-11-2023 - De Roma, Antwerpen (tickets)
12-04-2024 - La Madeleine, Brussel (tickets)


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gers Pardoel

GERS PARDOEL SLECHTS ÉÉN AVOND IN DE BOSUIL, WEERTOp 8 december 2023 zal de Nederlandse rapper, singer-songwriter en producer...

ziggoDomelogo8

NIEUWE EUROPESE TOURNEE VOERT TOOL TERUG LANGS ZIGGO... Op 27 mei 2024 maakt de progressieve metalband TOOL zijn terugkeer naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.