Gipsy Kings ft. Nicolas Reyes naar AFAS live in 2024

Gipsy Kings
Gipsy Kings ft. Nicolas Reyes naar AFAS live in 2024
Door KayleeV op 14 november 2023 - 16:34 Gipsy Kings, met leadzanger Nicolas Reyes, brengen op 1 oktober 2024 hun Catalaanse rumba, flamenco en salsa voor het eerst in 10 jaar naar AFAS Live, Amsterdam. De met een Grammy bekroonde band staat bekend om het samensmelten van traditionele flamencostijlen met westerse pop en latin.

Nicolas Reyes, al ruim dertig jaar leider van de Gipsy Kings, is nog steeds de frontman op 64-jarige leeftijd. Het muzikale verhaal begon met zijn vader, die met zijn zoons de groep 'José y los Reyes' vormde, wat de basis legde voor de huidige Gipsy Kings. De band bereikte wereldwijde faam in 1987 met een titelloos album dat bekroond werd met goud en platina. Met hits als Bamboléo en Volare verkochten ze meer dan 14 miljoen albums.

Het concert belooft een avond vol swingende heupen en klappende handen, waarbij de singles van de Gipsy Kings, waaronder Bamboléo en Volare, niet zullen ontbreken.

De kaartverkoop voor het concert start op vrijdag 17 november om 10:00 uur, met ticketprijzen variërend tussen € 65,00 en € 95,00. Koop hier je ticket voor het concert van Gipsy Kings in AFAS Live.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Gipsy Kings ft Nicolas Reyes in AFAS Live
Tickets Gipsy Kings ft Nicolas Reyes
di 01 okt
AFAS Live, Amsterdam
€ 65,00 - 95,00
NOFX

NOFX KONDIGT '40 YEARS, 40 CITIES, 40 SONGS'...Op 18 en 19 mei 2024 zal de punkrockband NOFX twee afscheidsconcerten geven...

Gers Pardoel

GERS PARDOEL SLECHTS ÉÉN AVOND IN DE BOSUIL, WEERT Op 8 december 2023 zal de Nederlandse rapper, singer-songwriter en producer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.