Tate McRae kondigt twee concerten in Amsterdam en Antwerpena aan

review: Tate McRae - 17/05 - Melkweg Tate Mcrae
Tate McRae kondigt twee concerten in Amsterdam en Antwerpena aan
Door Semberendsen op 06 november 2023 - 16:26 Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae zal in 2024 op tournee gaan in Europa met haar 'THINK LATER TOUR' . Tate McRae, die onlangs haar tweede album 'THINK LATER' aankondigde, heeft sinds haar doorbraak met "you broke me first" in 2020 een constante stroom nummers voortgebracht. McRae werd in 2020 de jongste muzikant op de Forbes 30 Under 30-lijst en ontving een MTV Video Music Award-nominatie voor Best New Artist.

29 april is de eerste datum voor Tate in de Benelux. Ze zal dan in Afas Live te Amsterdam een concert geven. Op dinsdag 30 april 2024 zal ze optreden in de Lotto Arena in Antwerpen, België. Ze wordt vergezeld door charlieonnafriday als support act. De kaartverkoop voor deze evenementen begint op vrijdag 10 november om 10 uur. De ticketprijzen zijn rond de 40 euro.

Tate McRae's tweede album 'THINK LATER,' wordt uitgebracht op 8 december en bevat haar hitsingle "greedy," die haar eerste #1-positie op de Spotify Global-lijst opleverde.

Koop hier tickets voor Tate Mcrae:
29-04-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
30-04-2024 - Lotto Arena, Antwerpen (tickets)

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan een ticketreminder voor jezelf in. Dit kan natuurlijk apart voor de shows in Afas Live, Amsterdam en Lotto Arena, Antwerpen.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Tate Mcrae in AFAS Live
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
ma 29 apr
Tate Mcrae - Think Later Tour
AFAS Live, Amsterdam
€ 42,56 - 64,96
di 30 apr
Tate Mcrae - Think Later Tour
Lotto Arena, Antwerpen
€ 34,31 - 94,37
Billy Talent

BILLY TALENT KONDIGT CONCERT IN ANCIENNE BELGIQUE AAN Billy Talent kondigt de terugkeer naar België aan met een gepland concert...

Bruce Dickinson

BRUCE DICKINSON KONDIGT SOLO-TOURNEE AAN MET NIEUW... Bruce Dickinson kondigt een tournee aan in het kader van zijn nieuwe album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.