Billy Talent kondigt concert in Ancienne Belgique aan

Billy Talent
Billy Talent kondigt concert in Ancienne Belgique aan
Door Semberendsen op 06 november 2023 - 17:14 Billy Talent kondigt de terugkeer naar België aan met een gepland concert in Ancienne Belgique op 5 juni 2024. De ticketverkoop begint op donderdag 9 november om 10 uur. De prijs voor een kaartje is €31,00.

De band Billy Talent is oorspronkelijk opgericht in 1993 onder de naam Pezz en later hernoemd in 1999. In 2003 brak de band door met het gelijknamige debuutalbum. Dit album markeerde een verschuiving naar een meer punkrockgeluid en bevatte hits als "Try Honesty," "The Ex," en "Nothing to Lose." De band bestaat uit Benjamin Kowalewicz, Ian D'Sa, Jonathan Gallant en Aaron Solowoniuk (hoewel Aaron tijdelijk de band verliet vanwege gezondheidsproblemen en vervangen werd door Jordan Hastings).

Na een lange afwezigheid, keerde de band in 2022 terug met hun nieuwste album, "Crisis of Faith", een werk dat teruggrijpt naar hun punkrockwortels en tevens nieuwe muzikale gebieden verkent. Als aanvulling op dit album brachten ze ook een live-album uit, getiteld 'Live at Festhalle Frankfurt', dat in november van hetzelfde jaar werd uitgebracht. De kaartverkoop niet missen? Stel hier een ticketreminder in.

Koop hier kaartjes voor Billy Talent in Ancienne Belgique.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bestel tickets Billy Talent in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Billy Talent
wo 05 jun
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 31,00
Chef'Special

CHEF'SPECIAL KONDIGT TOUR NEDERLAND EN BELGIË AAN...Even geleden kondigde Chef'Special aan hun eerste clubshow in België te...

Tate McRae

TATE MCRAE KONDIGT TWEE CONCERTEN IN AMSTERDAM EN... Canadese zangeres, songwriter en danseres Tate McRae zal in 2024 op tournee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.