Dj Dimitri viert veertig jarig jubileum met zes uur lange set in Paradiso

Dimitri 40 jaar
Dj Dimitri viert veertig jarig jubileum met zes uur lange set in Paradiso
Door Semberendsen op 27 oktober 2023 - 10:58 Op Paaszondag 31 maart zal DJ Dimitri zijn veertigjarig jubileum als DJ vieren met een evenement in Paradiso, Amsterdam.

Dimitri staat zowel in Nederland als daarbuiten bekend als een belangrijke pionier in de DJ-cultuur. Hij was een van de eersten die naadloos house, techno, drum 'n' bass en andere genres combineerde, niet alleen wat betreft tempo maar ook harmonieën, waardoor volledig nieuwe muzikale composities ontstonden.

Gedurende deze veertig jaar heeft Dimitri tal van mijlpalen bereikt, waaronder zijn Hi-Tech Soul Movement-avonden in de RoXY, residenties in clubs zoals Chemistry in de Escape, op Ibiza, in het New Yorkse Twilo en Trouw.

Dimitri heeft tijdens zijn carrière ook de nodige uitdagingen overwonnen. In 2013 verloor hij een been als gevolg van een levensbedreigende bacteriële infectie. Binnen vijf maanden stond hij echter alweer achter de draaitafels, een bewijs van de helende kracht van muziek. Vandaag de dag treedt Dimitri nog steeds op in clubs en op festivals wereldwijd. Bij evenementen zoals Thuishaven toont hij zijn vermogen om mensen mee te nemen op een muzikale reis.

Tickets zijn te koop vanaf 15 november om 13:00 uur voor 40 euro. Koop hier tickets voor Dimitri in Paradiso.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jonny Greenwood

OORLOG IN ISRAËL LEIDT TOT ANNULERING VAN TOUR JONNY...Het geplande optreden van Radiohead-gitarist Jonny Greenwood en de...

AFAS Live

VAN DIK HOUT VIERT 30-JARIG JUBILEUM VAN 'STIL IN... Van Dik Hout, de Nederlandse band die bekend staat om hun Nederpopklassieker...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.