Delain kondigt extra show aan in Metropool Enschede

Delain
Delain kondigt extra show aan in Metropool Enschede
Door Semberendsen op 13 oktober 2023 - 10:42 Op 18 november zal Delain een uitverkocht concert geven in Enschede. Vanwege de overweldigende vraag naar tickets heeft de band besloten om op dezelfde dag een extra show in te plannen. Delain-fans hebben nu een extra kans om de band live te zien. De extra show zal een speciale Middag-show zijn met een unieke setlist.

Delain, opgericht in 2002 door Martijn Westerholt, begon als een project met diverse gastmuzikanten. Ze brachten in 2005 hun debuutalbum "Lucidity" uit met prominente gasten als Marco Hietala en Sharon den Adel. De band onderging in de loop der jaren verschillende samenstellingswijzigingen, en blijft actief in de symfonische metalwereld.

De extra show begint om 15:45 uur in Metropool, Hengelo. Het Duitse symfonische metalgezelschap Xandria zal het podium betreden als het voorprogramma. Wat deze extra show nog specialer maakt, is de aangekondigde unieke setlist. Delain zal nummers spelen die al geruime tijd niet meer op hun reguliere setlist hebben gestaan.

De kaartverkoop voor dit evenement is reeds van start gegaan. Een kaartje voor de extra show in Metropool, Enschede, kost 25 euro. Tickets voor Delain in de Metropool koop je hier.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Marc Floor

SNELLE-PROTEGÉ MARC FLOOR NAAR MELKWEG MAXDe 17-jarige Marc Floor betreedt het podium van de Melkweg op 16 december...

Pinkpantheress @ Pukkelpop

PINKPANTHERESS BRENGT HAAR DEBUUTALBUM UIT EN... PinkPantheress is een multi-platina artiest, songwriter en producent, is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.