Snelle-protegé Marc Floor naar Melkweg Max

Marc Floor
Snelle-protegé Marc Floor naar Melkweg Max
Door KayleeV op 13 oktober 2023 - 10:54 De 17-jarige Marc Floor betreedt het podium van de Melkweg op 16 december 2023. Zijn muziek kenmerkt zich door zoete teksten over liefde, familie en het leven, en wordt vaak vergeleken met een mix van Snelle en Antoon. Marc Floor's muzikale carrière kreeg een vliegende start met zijn deelname aan The Voice Kids in 2021, waar hij Snelle als coach koos en de finale wist te bereiken.

Na zijn avontuur bij The Voice besloot Marc Floor dat hij meer wilde bereiken in de muziekindustrie. Eerder dit jaar zette hij een belangrijke stap door een platencontract te tekenen bij Lieve Jongens, het platenlabel van Snelle. Onder dit label heeft hij al verschillende nummers uitgebracht, waaronder 'Kapitein'.

De kaartverkoop voor Marc Floor's optreden in de Melkweg is onlangs van start gegaan, met ticketprijzen van € 19,55 per ticket. Koop hier je kaartje voor Marc Floor's concert in de Melkweg.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

DE PSYCHEDELISCHE KLANKEN VAN PSYCHEDELIC PORN...Psychedelic Porn Crumpets betreedt binnenkort het podium van Paradiso,...

metropool

DELAIN KONDIGT EXTRA SHOW AAN IN METROPOOL ENSCHEDE Op 18 november zal Delain een uitverkocht concert geven in Enschede. Vanwege...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.