PinkPantheress brengt haar debuutalbum uit en kondigt optreden in Paradiso aan

Pinkpantheress @ Pukkelpop
PinkPantheress brengt haar debuutalbum uit en kondigt optreden in Paradiso aan
Door KayleeV op 13 oktober 2023 - 10:36 PinkPantheress is een multi-platina artiest, songwriter en producent, is sinds 2021 bezig aan een opmars in de muziekwereld met haar introspectieve songteksten en meeslepende beats (een combinatie van UK garage, drum and bass, breakbeat en jaren 90 en 00 pop) valt erg in de smaak. Na de release van haar debuutmixtape 'To Hell With' maakte ze haar debuuttournee, met uitverkochte shows in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de Verenigde Staten. 27 februari 2024 komt PinkPantheress naar Paradiso in Amsterdam.

Haar nummer 'Boy's a Liar Pt. 1 & Pt. 2' behaalde de dubbel platina status. Het nummer en PinkPantheress ontvingen erkenning bij de MTV en BET Awards. In 2022 was PinkPantheress voor het laatst in Nederland en België te zien. Toen speelde ze op Lowlands en Pukkelpop.

Haar eerste album wordt vanavond om 19:00 uur uitgebracht, en de kaartverkoop voor haar tournee begint op 20 oktober om 10:00 uur, met tickets vanaf € 30,00. Koop hier je tickets voor het PinkPhantheress optreden in Paradiso. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmetropool

DELAIN KONDIGT EXTRA SHOW AAN IN METROPOOL ENSCHEDEOp 18 november zal Delain een uitverkocht concert geven in Enschede. Vanwege...

Huun-Huur-Tu

TUVAANSE KEELZANG-GROEP HUUN HUUR TU NAAR ARNHEM,... De Tuvaanse keelzangers uit Siberië, Huun Huur Tu , zullen binnenkort voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.