concert: Within Temptation in Rockhal op DONDERDAG 05 DECEMBER 2024

  • Within Temptation
    Within Temptation - 13/11 - Sportpaleis
    © Monica Duffels
  • Within Temptation
    Appelpop 2012
DO.
05 DEC
WITHIN TEMPTATION Main Hall, 20:00 uur Rockhal, Esch zur Alzette
2024
Hoofdprogramma Within Temptation
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Within Temptation in Rockhal
Tickets Within Temptation:
do 05 dec
Rockhal, Esch zur Alzette
€ 54,80 - 54,90

EXTRA INFORMATIE

De band met frontvrouw Sharon den Adel belooft haar fans opnieuw een onvergetelijke liveshow én het langverwachte achtste studioalbum voor te stellen. Zelfs na een carrière van 25 jaar is de nieuwe plaat 'Bleed Out' (release 20 oktober 2023) een gewaagde sprong vooruit voor de band. Van keiharde riffs tot symfonische melodieën die de roots van de band blootleggen, Within Temptation heeft op dit album een pad uitgestippeld dat zowel muzikaal als lyrisch onverschrokken en keihard is. Een sonische reis die episch en onverschrokken openhartig is. Nu meer dan ooit is dit een band die niet bang is om met een vuist in de lucht een standpunt in te nemen over kwesties die zij belangrijk vinden.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Rockhal in Esch zur Alzette. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Rockhal in Esch zur Alzette? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Within Temptation in Rockhal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Within Temptation

Foto Within Temptation te Zwarte Cross 2012 Foto Within Temptation te Ozzfest 2002 Foto Within Temptation te Paaspop Schijndel 2005 Foto Within Temptation te Graspop Metal Meeting 2015 Foto Within Temptation te Ribs & Blues Festival 2015 Foto Within Temptation te ParkCity Live 2015-zaterdag
 
Bekijk alle 293 foto's van Within Temptation

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws