Ziggo Dome verwelkomt Ice Cube, The Game, D12 en Boyz in de Hood

review: The Game - 18/02 - Hedon The Game
Ziggo Dome verwelkomt Ice Cube, The Game, D12 en Boyz in de Hood
Door KayleeV op 03 oktober 2023 - 10:18 Hiphopfans kunnen het jaar in stijl afsluiten met een evenement dat in het teken staat van 50 jaar Hip Hop. Op zondag 3 december zullen enkele iconen uit de hiphopscene het podium van de Ziggo Dome betreden.

Op dit concert kun je optredens verwachten van Ice Cube, The Game en D12. Ice Cube, ooit lid van de hiphopgroep N.W.A., zal zijn hits zoals "It Was a Good Day," "Check Yo Self" en "Who’s The Mack" ten gehore brengen. The Game, bekend van zijn debuutalbum "The Documentary," zal het publiek trakteren op hits als "How We Do" en "Hate It or Love It." D12, de hiphopgroep uit Detroit, zal ook aanwezig zijn om hun songs te laten horen.

Naast deze internationale artiesten zullen ook Nederlandse hiphopgroep Boyz In De Hood, bestaande uit Hef, Adje en Crooks, optreden. Deze groep heeft met hun mixtapes in het verleden al een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandse rap en hiphop scene.

De kaartverkoop begint op vrijdag 6 oktober om 10:00 uur, met ticketprijzen vanaf 55 euro. Koop je tickets voor dit hiphop event hier.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Parov Stelar

OOSTENRIJKSE ARTIEST PAROV STELAR OP TOURNEE LANGS...De Oostenrijkse artiest Marcus Fuereder, bekend als Parov Stelar, kondigt...

Paper Kites1

AUSTRALISCHE BAND THE PAPER KITES NAAR BENELUX Binnenkort komt The Paper Kites onze kant op. In mei is het vijftal uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.