Kane komt weer bij elkaar voor reünie-show in Rotterdam Ahoy

Kane Live Appelpop
Kane komt weer bij elkaar voor reünie-show in Rotterdam Ahoy
Door sjoertb op 09 augustus 2023 - 11:29 De Nederlandse rockformatie Kane komt weer samen. Dat werd onthuld tijdens de ochtendshow van Tim Klijn op Radio 538. Frontman Dinand Woesthoff (50) heeft ingestemd met een reünie en zal in het begin van 2024 weer het podium betreden voor een concert in het Rotterdamse Ahoy.

De afgelopen jaren had Woesthoff zich teruggetrokken op het Spaanse eiland Ibiza. Het leek er op dat hij voorgoed afscheid had genomen van het podium.

Hoe het optreden in Rotterdam er uit zal zien is op dit moment nog niet volledig duidelijk. Er wordt gespeculeerd dat het wellicht een reeks optredens kan zijn tijdens het Vrienden van Amstel-evenement dat georganiseerd wordt in januari. Machiel Hofman, de organisator van dit evenement, deelde een foto op Instagram waarop een reactie van Woesthoff stond.

Met hun hit "Rain Down On Me" behaalde Kane in 2002 veel succes, zelfs in het Verenigd Koninkrijk. In 2014 stopte de band na zestien jaar toeren en negen albums. Destijds hadden de bandleden geen plannen meer om op te treden of nieuwe muziek op te nemen. Bron: Telegraaf


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Colin Benders

COLIN BENDERS HOST FEEST IN MELKWEG TIJDENS...Na een transformatie tot live-performer met modulaire synthesizers en...

Lionheart

LIONHEART NAAR 013 MET SUICIDE SILENCE, KUBLAI KHAN... Lionheart komt naar 013 voor hun grootste headlinershow in Nederland tot op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.