concert: Heilung in AFAS Live op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  • Heilung
    Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
  • Heilung
    Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
ZA.
21 SEP
HEILUNG Black Box, 20:00 uur AFAS Live, Amsterdam
2024
Hoofdprogramma Heilung
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Heilung in AFAS Live
Tickets Heilung:
Weet waar je koopt!
za 21 sep
AFAS Live, Amsterdam
€ 58,80 - 72,80

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De naam 'Heilung', wat 'helen' betekent in het Duits, vangt perfect de essentie van de band's muziek. Luisteraars worden meegenomen op een betoverende reis die soms turbulent kan zijn maar uiteindelijk een diep gevoel van rust achterlaat. Deze Noorse, Deense en Duitse formatie duikt diep in het verleden, naar het Noord-Europese ijzeren tijdperk en de Vikingperiode. Ze creëren een experimentele sound doordrenkt met oeroude invloeden, van stromend water over menselijke botten tot vlijmscherpe zwaardgevechten en ringelende bronzen ringen op schilden. Niets is te gek voor Heilung als het gaat om het neerzetten van een originele en authentieke sound.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in AFAS Live in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Heilung in AFAS Live plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Heilung

Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg Foto Heilung te Heilung - 14/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 30 foto's van Heilung

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen