Black Pumas keren terug naar Nederland en België met nieuw album

black pumas
Black Pumas keren terug naar Nederland en België met nieuw album
Door KayleeV op 22 september 2023 - 11:24 Na een uitverkocht optreden in Afas Live in 2022, kondigen de Black Pumas vandaag hun terugkeer naar Nederland en België aan. De Grammy-genomineerde band zal optreden in op 16 maart in Vorst nationaal in Brussel en op 17 maart wederom in AFAS Live te Amsterdam.

Black Pumas, opgericht door straatmuzikanten Eric Burton en gitarist Adrian Quesada, maakte hun debuut in 2017. Ze staan bekend om hun mix van soul, funk en rock. Op 27 oktober 2023 word het nieuwe album "Chronicles of a Diamond" uitgebracht. Naast het nieuwe album zullen ze ook hun hits zoals "Colors" en "Fire" te gehore brengen.

De kaartverkoop begint op 29 september om 10:00 uur, met ticketprijzen rond de 42 euro.

Koop je tickets hier je tickets voor het concert in Afas Live en koop hier je tickets voor de show in België. Wil je een reminder instellen voor het Nederlandse concert? klik dan hier. en voor een reminder voor het Belgische concert kan je hier klikken.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tinlicker

DUO TINLICKER OP TOURNEE LANGS TRIX EN GASHOUDEROp zaterdag 9 maart 2024 zal het Nederlandse elektronische muziekduo...

Patronaat news

MARZIO SCHOLTEN MET NIEUW PROJECT PRIZE COLLECT ZES... Marzio Scholten, bekend als gitarist en liedjesschrijver, heeft een nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.