Studio 100 kondigt 'Singalong' aan met Gert Verhulst en James Cooke

Gert Verhulst @ KNT Plopsaland de Panne
Studio 100 kondigt 'Singalong' aan met Gert Verhulst en James Cooke
Door KayleeV op 21 september 2023 - 10:56 Studio 100 kondigt de 'Singalong' aan, een groots muzikaal concert dat op donderdag 7 december 2023 plaatsvindt in het Antwerps Sportpaleis. Gert Verhulst en James Cooke zullen de avond in goede banen leiden als ceremoniemeesters.

Het belooft een avond vol nostalgische momenten te worden, waarbij het publiek de hoofdrol speelt. Naast Gert en James zullen er ook special guests uit het verleden van Studio 100 aanwezig zijn, wiens namen nog even geheim blijven. De presentatoren zullen niet alleen de avond aan elkaar praten, maar ook zelf enkele nummers ten gehore brengen. Het wordt een feest van herkenning waarbij het meezingen van harte wordt aangemoedigd. De avond wordt afgesloten met een Dj-set, om de feeststemming tot grote hoogte te brengen.

Tickets voor dit concert zijn nu verkrijgbaar, met prijzen variërend tussen de 34,00 en 45,00 euro. Koop hier je tickets voor dit concert.

Belangrijk om te weten is dat het concert 16+ is en dus niet bedoeld voor kinderen.

Foto door Kaylee Verschure





Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Patronaat news

MARZIO SCHOLTEN MET NIEUW PROJECT PRIZE COLLECT ZES...Marzio Scholten, bekend als gitarist en liedjesschrijver, heeft een nieuwe...

The Vaccines

THE VACCINES NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL IN JANUARI Op 17 januari 2024 komt de Britse indierockband The Vaccines naar Nederland...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.