The Vaccines naar Amsterdam en Brussel in januari

review: The Vaccines 8/10 Melkweg The Vaccines
The Vaccines naar Amsterdam en Brussel in januari
Door Semberendsen op 20 september 2023 - 14:07 Op 17 januari 2024 komt de Britse indierockband The Vaccines naar Nederland voor een optreden in Paradiso te Amsterdam. Een dag later, op 18 januari 2024, zal de groep ook het podium betreden in Ancienne Belgique te Brussel.

The Vaccines is een vierkoppige indierockband uit Londen, opgericht in 2010. Met hun vijfde plaat, 'Back in Love City', hebben de Britten naar eigen zeggen hun meest euforische, diepgewortelde en visionaire werk tot nu toe gemaakt. Het is een plaat waarop het vijftal zichzelf laat gelden als een vitale gitaarband met 13 nummers die zich afspelen in de fictieve metropool uit de titel van het album.

De Australische punkband Teen Jesus and the Jean Teasers zal als support act optreden bij beide shows. De band bestaat uit Anna Ryan, Scarlett McKahey, Jenna Priestner en Chris Yee. Ze staan bekend om hun energieke optredens en mix van punk- en indierock.

De concerten:
17-01-2024 - Paradiso, Amsterdam (tickets)
18-01-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor The Vaccines' optredens in Paradiso Amsterdam en Ancienne Belgique begint op 29 september om 10:00 uur. Voor rond de 28 euro kan je een ticket voor één van deze shows bemachtigen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gert Verhulst @ KNT Plopsaland de Panne

STUDIO 100 KONDIGT 'SINGALONG' AAN MET GERT VERHULST... Studio 100 kondigt de 'Singalong' aan, een groots muzikaal concert dat op...

Whispering Sons

WHISPERING SONS TERUG IN NEDERLAND MET NIEUW ALBUM De Belgische band Whispering Sons komt in het voorjaar met een nieuw album...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.