Dave Matthews Band na vijf jaar terug langs Afas Live en Vorst Nationaal

Dave Matthews
Dave Matthews Band na vijf jaar terug langs Afas Live en Vorst Nationaal
Door Semberendsen op 19 september 2023 - 11:15 In 2024 tourt Dave Matthews Band weer langs de Europese podia. Met een nieuw album op zak en met hun prima livereputatie heeft de band een 19 daagse tournee bevestigd, waarvan het eerste concert in AFAS Live is en op een latere datum is er een optreden in Brussel. In 2015 deed de tournee van de band deze zalen ook al aan.

Met hun onderscheidende geluid dat funk, folkrock, jazz en blues combineert, heeft de band wereldwijd een toegewijde fanbase opgebouwd. Met meer dan 25 miljoen verkochte tickets en 38 miljoen albums en dvd's zijn ze zeer succesvol.

De Europese tournee van Dave Matthews Band begint op 2 april 2024 in AFAS Live in Amsterdam. Dit markeert hun eerste tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk in vijf jaar. De tour omvat 19 shows in 14 verschillende landen. Op 1 mei 2024 zullen ze ook een show geven in Vorst Nationaal, Brussel. Deze tour wordt gegeven om het uitbrengen van hun nieuwste album 'Walk Around the Moon' te vieren. Het album bevat nummers als 'Monsters' en 'Break Free', die worden geprezen als hoogtepunten in het verhaal van Dave Matthews Band.

De kaartverkoop voor de concerten in Afas Live en Vorst Nationaal start op vrijdag 22 september om 09:00 uur via Ticketmaster. Hier koop je tickets voor Dave Matthews Band in Afas Live. Hier kan je terecht als je liever naar het concert van Dave Matthews Band in Vorst Nationaal gaat. Tickets kosten 84 euro in Amsterdam en 76 euro in Brussel.

Wil je een reminder voor de kaartverkoop instellen? Dat kan hier:
02-04-2024 - AFAS Live, Amsterdam (reminder)
01-05-2024 - Vorst Nationaal, Brussel (reminder)

Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Dave Matthews Band in AFAS Live
Tickets Dave Matthews Band
KIES TICKET
di 02 apr
Dave Matthews Band | Loge arrangement
AFAS Live, Amsterdam
€ 285,00
di 02 apr
Dave Matthews Band | Loge arrangement inclusief diner
AFAS Live, Amsterdam
€ 357,50
wo 01 mei
Dave Matthews Band
Vorst Nationaal, Brussel
€ 76,04
Only The Poets

ONLY THE POETS KOMT TERUG NAAR EUROPA: TOURDATA VOOR...De Britse band Only The Poets , bekend van nummers als "Over & Over,"...

EUT news

AMSTERDAMSE BAND EUT NEEMT AFSCHEID MET CONCERT IN... Na een muzikale reis van negen jaar heeft de Amsterdamse band EUT besloten...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.