concert: Dave Matthews Band in Vorst Nationaal op WOENSDAG 01 MEI 2024

  • Dave Matthews Band
    Dave Matthews Band - 3/3 - HMH
    © Luuk Denekamp
  • Dave Matthews Band
    Dave Matthews Band - 3/3 - HMH
    © Luuk Denekamp
WO.
01 MEI
DAVE MATTHEWS BAND 20:00 uur Vorst Nationaal, Brussel
2024
Hoofdprogramma Dave Matthews Band
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dave Matthews Band in Vorst Nationaal
Tickets Dave Matthews Band:
wo 01 mei
Vorst Nationaal, Brussel
€ 76,04

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Dave Matthews Band is een van de meest invloedrijke bands uit de rockgeschiedenis. Opgericht in Charlottesville in 1991, maakten ze al snel naam met hun uniek geluid dat funk, folkrock, jazz en blues combineert. Maar ook dankzij hun grandioze live-optredens hebben ze een trouwe en toegewijde fanbase opgebouwd die jaar na jaar is gegroeid. Met meer dan 25 miljoen verkochte tickets behoren hun tours tot de meest succesvolle van de afgelopen twee decennia. Dit kolossale succes wordt ook weerspiegeld in het feit dat er meer dan 38 miljoen albums en dvd's zijn verkocht, wat laat zien hoe populair de muziek van de band is. Dave en zijn bandleden zijn ook de eigenaars van een ongeëvenaard record: ze zijn de enige band in de geschiedenis die zeven opeenvolgende albums op nummer één in de Billboard 200 hebben gezet. Dit jaar hebben ze een tiende studioalbum, 'Walk Around the Moon', toegevoegd aan hun indrukwekkende discografie. De twaalf nummers op dit opus, die grotendeels tijdens de pandemie zijn geschreven, zijn zowel een reflectie op de huidige tijd als een oproep tot solidariteit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Vorst Nationaal in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Vorst Nationaal in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dave Matthews Band in Vorst Nationaal plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Dave Matthews Band

Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 2/11 - HMH Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 3/3 - HMH Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 15/3 - AFAS Live Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 15/3 - AFAS Live Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 15/3 - AFAS Live Foto Dave Matthews Band te Dave Matthews Band - 2/11 - HMH
 
Bekijk alle 39 foto's van Dave Matthews Band

Gerelateerd nieuws