UB40 ook in versie met Ali Campbell naar Ziggo Dome

review: UB40 - 07/05 - HMH UB40
UB40 ook in versie met Ali Campbell naar Ziggo Dome
Door KayleeV op 19 september 2023 - 10:23 Het zijn verwarrende tijden voor fans van UB40. Een aantal maanden geleden werden er concerten in Ahoy en Ziggo Dome aangekondigd in het kader van het 45 bestaan van de band. In deze versie van UB40 betreden 'founding members’ Jimmy Brown (drums), Robin Campbell (co-lead vocals/gitaar), Earl Falconer (bas/zang) en Norman Hassan (percussie/zang), plus Matt Doyle (lead vocals, sinds Duncan in juni 2021 is gestopt), Martin Meredith (sax/keys), Laurence Parry (trompet) en Tony Mullings (toetsen) het podium.

Vandaag wordt bekend dat een andere versie van UB40 (met Ali Campbell) op dinsdag 2 april 2024 in dezelfde Ziggo Dome een concert geeft. Hiermee wordt het 40-jarig jubileum van hun album 'Labour of Love' luister bijgezet. Tijdens de tour zullen bekende nummers zoals 'Cherry Oh Baby', 'Many Rivers to Cross', 'Please Don't Make Me Cry', en 'Red Red Wine' ten gehore worden gebracht. Er wordt een stop gemaakt in Amsterdam en één in Brussel. Op 1 april speelt UB40 ft. Ali Campbell namelijk in Ancienne Belgique.

Als speciale gast sluit Bitty McLean aan, bekend van zijn eigen hits en samenwerking met UB40 in het verleden. Hij voegt een extra dimensie toe aan het concert.

De kaartverkoop voor beide concerten begint op vrijdag 22 september om 10.00 uur. Ticketprijzen starten rond de €55,00.

Koop hier een ticket voor een van de concerten:
01-04-2024 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
02-04-2024 - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

Wil je een reminder ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor de concerten in Amsterdam en / of Brussel.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



EUT news

AMSTERDAMSE BAND EUT NEEMT AFSCHEID MET CONCERT IN...Na een muzikale reis van negen jaar heeft de Amsterdamse band EUT besloten...

ekkonieuwslogo

ZIMMERMAN MET NIEUW ALBUM 'LOVE SONGS' OP TOURNEE... Simon Casier, bekend als de bassist van Balthazar, vond het jammer dat Bob...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.