concert: Amaranthe / DragonForce in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 17 MAART 2024

  • Amaranthe
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
  • Amaranthe
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
ZO.
17 MRT
AMARANTHE / DRAGONFORCE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Amaranthe DragonForce
Voorprogramma Infected Rain

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 17 maart 2024.
Dat is 41 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Amaranthe / DragonForce in Ancienne Belgique (AB)
DEZE Amaranthe / DragonForce TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 17 mrt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 36,50

EXTRA INFORMATIE

Het is tijd voor een explosieve nieuwe lading metal met een grootse nieuwe co-headlining show. Britse powermetal band DragonForce staat bekend om energieke liveshows vol epische gitaarsolo's op hoge snelheid van Herman Li en Sam Totman en op fantasy gebaseerde lyrics. De muziekstijl omschrijven ze zelf als extreme power metal, de muzikale grens wordt vaak opgezocht en het liefst knalt de band er flink overheen. Met het razendpopulaire 'Though the Fire and the Flames' en de Grammy genomineerde 'Heroes of Our Time' heeft DragonForce zich meermaals bewezen als een van de grootste namen van power metal.

Ook de Zweedse metalband Amaranthe komt als headline voor deze show naar onze Main. Amaranthe komt met een nieuwe setlist en album, genaamd 'The Catalyst', waardoor het zeker weten een spectaculaire avond wordt. De band profileert zich door de unieke mix aan metal genres en de drie leidende vocalisten die aan ieder nummer een eigen draai geven. Met het knallende nieuwe album worden de grenzen van de band nogmaals verlegd.

Foto's van Amaranthe, DragonForce, Infected Rain

Foto Amaranthe te Sabaton - 09/02 - AFAS Live Foto Amaranthe te Amaranthe / Beyond The Black - 06/11 - TivoliVredenburg Foto Amaranthe te Amaranthe / Follow The Cipher - 31/01 - Doornroosje Foto Amaranthe te Amaranthe / Beyond The Black - 06/11 - TivoliVredenburg Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2013
 
Bekijk alle 32 foto's van Amaranthe
Bekijk alle 52 foto's van DragonForce

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws