concert: Amaranthe / DragonForce in Ancienne Belgique (AB) op ZONDAG 17 MAART 2024

  • DragonForce
    DragonForce - 9/10 - 013
    © Evelyne Steenberghe
  • Amaranthe
    Graspop Metal Meeting 2013
    © Tim van Veen
ZO.
17 MRT
AMARANTHE / DRAGONFORCE Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2024
Hoofdprogramma Amaranthe DragonForce
Voorprogramma Infected Rain
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Amaranthe / DragonForce in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Amaranthe / DragonForce:
zo 17 mrt
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 36,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Het is tijd voor een explosieve nieuwe lading metal met een grootse nieuwe co-headlining show. Britse powermetal band DragonForce staat bekend om energieke liveshows vol epische gitaarsolo's op hoge snelheid van Herman Li en Sam Totman en op fantasy gebaseerde lyrics. De muziekstijl omschrijven ze zelf als extreme power metal, de muzikale grens wordt vaak opgezocht en het liefst knalt de band er flink overheen. Met het razendpopulaire 'Though the Fire and the Flames' en de Grammy genomineerde 'Heroes of Our Time' heeft DragonForce zich meermaals bewezen als een van de grootste namen van power metal.

Ook de Zweedse metalband Amaranthe komt als headline voor deze show naar onze Main. Amaranthe komt met een nieuwe setlist en album, genaamd 'The Catalyst', waardoor het zeker weten een spectaculaire avond wordt. De band profileert zich door de unieke mix aan metal genres en de drie leidende vocalisten die aan ieder nummer een eigen draai geven. Met het knallende nieuwe album worden de grenzen van de band nogmaals verlegd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Ancienne Belgique (AB) in Brussel. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Amaranthe / DragonForce in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Amaranthe, DragonForce, Infected Rain

Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2013 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1 Foto Amaranthe te Amaranthe / Beyond The Black - 06/11 - TivoliVredenburg Foto Amaranthe te Into The Grave 2016 Foto Amaranthe te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1 Foto Amaranthe te Sabaton - 09/02 - AFAS Live
 
Bekijk alle 32 foto's van Amaranthe
Bekijk alle 52 foto's van DragonForce

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws