Scooter doet met Thirty, Rough And Dirty Tour ook weer Ziggo Dome aan

review: Scooyer - 23/05 - Ziggo Dome Scooter
Scooter doet met Thirty, Rough And Dirty Tour ook weer Ziggo Dome aan
Door Semberendsen op 15 september 2023 - 11:18 Met meer dan drie decennia aan muzikale ervaring en een schat aan hits in het repertoire, blijft Scooter een fenomeen in de wereld van de elektronische dansmuziek. Nu maakt de rave act zich klaar voor een terugkeer naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Al tijdens de uitverkochte God Save The Rave - Europe Tour 2022 zette de Duitse techno act nieuwe standaarden met een explosieve en energieke megashow. Wij waren erbij en maakten het volgende fotoverslag. Voor de Thirty, Rough And Dirty Tour - 2024 kunnen fans zich verheugen op een nieuwe techno-ervaring met een over de top productie en spectaculaire show.

Voor een toegangsprijs van rond de 60 euro kunnen fans hun kaartjes bemachtigen wanneer de verkoop op vrijdag 21 september om 10 uur 's ochtends van start gaat. Het evenement vindt plaats in het Ziggo Dome in Amsterdam op vrijdag 5 april 2024.

Al meer dan 28 jaar zorgt de Duitse act voor adembenemende shows, en ze gaan nog steeds sterk. In het rave tijdperk van de jaren 90, bevatte de muziek van Scooter veel snelheid en acid invloeden, maar hun stijl veranderde steeds meer in Duitse hardcore muziek. Met de single ‘How Much Is The Fish’ en de nieuwe samenstelling van de band, in datzelfde jaar, begon een nieuw hoofdstuk. Sindsdien reist Scooter de hele wereld over met onder meer singles als ‘J'adore Hardcore’ en het album ‘Under the Radar Over the Top’.

Tickets voor Scooter in Ziggo Dome koop je hier

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? klik dan hier.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Scooter in Ziggo Dome
Tickets Scooter
vr 05 apr
Ziggo Dome, Amsterdam
€ 55,00 - 71,50
013nieuw2

DRAGONFORCE EN AMARANTHE NAAR 013 EN ANCIENNE...Op zondag 25 februari 2024 zullen de metallegendes DragonForce en Amaranthe...

Mother Mother @ pinkpop 2022

MOTHER MOTHER KONDIGT EUROPESE TOURNEE EN NIEUWE... Na een succesvolle zomer met optredens op festivals zoals Pukkelpop, Reading...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.