The 1975 kondigt extra show in AFAS Live aan

The 1975
The 1975 kondigt extra show in AFAS Live aan
Door Semberendsen op 08 september 2023 - 11:46 De Britse poprock sensatie The 1975 heeft zojuist aangekondigd dat ze een extra show in Nederland zullen geven. Vanochtend was hun concert in de Afas Live op 2 maart binnen no-time uitverkocht.

De extra show zal ook plaatsvinden in AFAS Live en wel op 24 maart 2024. De kaartverkoop voor deze extra show zal vandaag op 8 september om precies 12.00 uur 's middags van start gaan. Je bent 55 euro kwijt voor een ticket. Fans worden aangemoedigd om snel te handelen, want gezien de populariteit van de band zullen ook deze tickets naar verwachting snel uitverkocht zijn.

In 2012 bracht The 1975 hun allereerste EP, getiteld "Facedown," uit. Deze EP diende als een inleiding tot hun unieke muzikale stijl en wist zowel fans als de muziekindustrie te boeien. Het jaar 2013 markeerde een cruciaal punt in de loopbaan van de band met de release van hun debuutalbum, simpelweg "The 1975" genaamd. De nummers op dit album vielen op vanwege hun dromerige popmelodieën en introspectieve teksten, en ze wonnen al snel de harten van luisteraars, waardoor The 1975 een loyale fanbase opbouwde.

Tickets voor the 1975 in op 24 maart in AFAS Live koop je hier.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

AMERIKAANSE RAPPERS POLO G EN NLE CHOPPA KONDIGEN...Twee van de grootste namen in de hedendaagse hiphopscene, NLE Choppa en Polo...

Mika - TivoliVredenburg news

MIKA KONDIGT APOCALYPSE CALYPSO TOUR 2024 AAN MET... Popzanger MIKA komt terug naar Nederland en België als onderdeel van zijn...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.