Amerikaanse rappers Polo G en NLE Choppa kondigen show in Afas Live aan

Polo G WOO HAH! x Rolling Loud
Amerikaanse rappers Polo G en NLE Choppa kondigen show in Afas Live aan
Door Semberendsen op 08 september 2023 - 12:46 Twee van de grootste namen in de hedendaagse hiphopscene, NLE Choppa en Polo G, hebben een exclusief concert in Amsterdam aangekondigd. Dit concert markeert een zeldzame gelegenheid voor Nederlandse fans om deze twee supersterren samen op één podium te zien.

Fans krijgen de kans om deze twee rappers live te zien op 7 november in AFAS live, Amsterdam. De voorverkoop is al begonnen en tickets voor deze show zijn voor rond de 70 euro verkrijgbaar.

Twee van de meest invloedrijke namen in de hedendaagse hiphopscene, Polo G en NLE Choppa, hebben miljoenen fans over de hele wereld veroverd met hun diepgaande teksten en melodische klanken. Hits zoals "Rapstar," "Martin & Gina," "Shotta Flow," en "Walk Em Down" hebben beide artiesten een loyale en wereldwijde aanhang bezorgd, en hun onderscheidende stijlen en creatieve visies hebben hen een prominente plaats in de rapwereld bezorgd.

Tickets voor Polo G en NLE Choppa in AFAS Live koop je hier.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rod Stewart

ROD STEWART NAAR ZIGGO DOME IN JUNI Rod Stewart , keert op woensdag 12 juni 2024 terug naar de Ziggo Dome in...

the 1975

THE 1975 KONDIGT EXTRA SHOW IN AFAS LIVE AAN De Britse poprock sensatie The 1975 heeft zojuist aangekondigd dat ze een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.