MIKA kondigt Apocalypse Calypso tour 2024 aan met shows in Afas Live en Vorst Nationaal

Mika - TivoliVredenburg news_groot
MIKA kondigt Apocalypse Calypso tour 2024 aan met shows in Afas Live en Vorst Nationaal
Door KayleeV op 08 september 2023 - 11:23 Popzanger MIKA komt terug naar Nederland en België als onderdeel van zijn Europese 'Apocalypse Calypso' tour.

Mika brak in 2007 wereldwijd door met zijn hit 'Grace Kelly', die de hitlijsten aanvoerde en meer dan drie miljoen exemplaren verkocht. Zijn debuutalbum 'Life In Cartoon Motion' blijft ook vandaag de dag populair, met miljarden streams en miljoenen fysieke en digitale verkopen.

Na een terugkeer op Coachella in 2022, mocht Mika internationaal schitteren als gastheer van het Eurovisie Songfestival. In 2023 werkte hij aan de soundtrack van de Franstalige film 'Zodi et Tehu: feres du desert', waarbij hij samenwerkte met meer dan 160 muzikanten wereldwijd.

Mika heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder Brit Awards, Grammy's en de prestigieuze Franse onderscheiding 'Chevalier dans l'ordre des Arts et des Lettres'. Met meer dan vijftien miljoen verkochte albums wereldwijd en gouden of platina platen in 32 landen.

De kaartverkoop voor zijn concerten start op vrijdag 15 september om 10:00, met ticketprijzen variërend van € 49,28 tot € 57,01.

Koop hier je tickets:
29-03-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
31-03-2024 - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en of Brussel.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the 1975

THE 1975 KONDIGT EXTRA SHOW IN AFAS LIVE AANDe Britse poprock sensatie The 1975 heeft zojuist aangekondigd dat ze een...

Keane

BRITSE BAND KEANE KONDIGT CONCERTEN IN AMSTERDAM EN... De Britse band Keane heeft een nieuwe tour aangekondigd om het twintigjarige...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.