Britse band Keane kondigt concerten in Amsterdam en Brussel aan

Keane
Britse band Keane kondigt concerten in Amsterdam en Brussel aan
Door redactie op 08 september 2023 - 11:08 De Britse band Keane heeft een nieuwe tour aangekondigd om het twintigjarige jubileum album van hun album ‘Hopes and Fears’ te vieren. Het album krijgt op 10 mei 2024 een geremasterede versie. De tour zal op 1 april in Mexico-Stad beginnen.

De eerste datum die Keane in de Benelux geeft valt op 19 april 2024 en zal plaatsvinden in AFAS Live in Amsterdam. Vijf dagen later, op 24 april krijgen de Belgische fans van de band een kans krijgen om Keane live te zien. Dit concert zal gegeven worden in het Koninklijk Circus, Brussel. De kaartverkoop voor de concerten in AFAS Live Amsterdam en het Koninklijk Circus Brussel begint op vrijdag 15 september om 10:00 uur.

De muzikale erfenis van Keane is niets minder dan opmerkelijk, maar 'Hopes and Fears' is een mijlpaal in hun discografie. Het brak alle records en is een van de bestverkochte Britse albums aller tijden. Ondersteund door de eerste single "Somewhere Only We Know" werd het album 9 keer platina in het Verenigd Koninkrijk en verkocht het wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren.

De concerten:
19-04-2024 - AFAS Live, Amsterdam (tickets)
24-04-2024 - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Tickets voor Keane hebben in Amsterdam een vanaf-prijs van 53,76 euro. In België liggen de prijzen tussen de 42 en 46 euro. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan een ticketreminder in voor de shows in Amsterdam en/of Brussel.




Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Mika - TivoliVredenburg news

MIKA KONDIGT APOCALYPSE CALYPSO TOUR 2024 AAN MET...Popzanger MIKA komt terug naar Nederland en België als onderdeel van zijn...

BENR

BENR MET BROMANTIEK TOUR ZEVEN NEDERLANDSE PODIA LANGS Popduo BENR uit Utrecht, bestaande uit de muzikanten en beste vrienden Bart...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.