Colin Benders host feest in Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event

Colin Benders
Colin Benders host feest in Melkweg tijdens Amsterdam Dance Event
Door sjoertb op 09 augustus 2023 - 12:04 Na een transformatie tot live-performer met modulaire synthesizers en elektronische instrumenten, is Colin Benders al meerdere keren te zien geweest tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). In 2018 verzorgde de Utrechter nog het officiële openingsconcert, in samenwerking met het Metropole Orkest. Dit jaar presenteert hij een clubnacht in de Rabozaal van Melkweg onder de noemer "Colin Benders Invites".

Colin Benders heeft een diverse line-up samengesteld, bestaande uit unieke technogeluiden en exclusieve liveshows waaronder Britse technopionier Blawan, Berlijnse Berghain-residents JakoJako en Nadia Struiwigh, Tilburgse dj en producer French II, de eigen bijdrage van Colin Benders zelf en de visuele kunst van Boris Acket.

Op donderdag 19 oktober vindt het evenement plaats. Tickets voor Colin Benders Invites in Melkweg zijn hier verkrijgbaar.

Tijdens ADE zijn er op bijna 200 grote en kleine locaties verspreid over de Amsterdamse binnenstad ruim 1000 optredens van bekende en minder bekende DJ's uit binnen- en buitenland. De afgelopen editie heeft meer dan 450.000 bezoekers van over de hele wereld getrokken, wat een record is van het festival.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

SPECIAAL STAGEDIVE-EVENT IN 013 MET ZIPLINE VANAF...In poppodium 013 in Tilburg vindt binnenkort iets unieks plaats. Op...

kanenews.jpg

KANE KOMT WEER BIJ ELKAAR VOOR REÜNIE-SHOW IN... De Nederlandse rockformatie Kane komt weer samen. Dat werd onthuld tijdens...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.