Speciaal stagedive-event in 013 met zipline vanaf het balkon

013 news_groot
Speciaal stagedive-event in 013 met zipline vanaf het balkon
Door sjoertb op 14 augustus 2023 - 10:24 In poppodium 013 in Tilburg vindt binnenkort iets unieks plaats. Op woensdag 23 augustus wordt er een zeldzame uitzondering gemaakt: het is toegestaan om te stagediven! Deze gebeurtenis wordt mogelijk gemaakt door twee ziplines, waarmee je op spectaculaire wijze vanaf het balkon naar het podium kunt "stagediven".

Normaal is de Main zaal van 013 een plek waar 3.000 bezoekers, vanaf de vloer tot aan het balkon, hun favoriete artiesten kunnen zien optreden. Tijdens de introductieweek voor nieuwe studenten gooit het poppodium het over een andere boeg. Durfals kunnen zich aanmelden om met behulp van twee ziplines met hoge snelheid vanaf het balkon naar het podium te glijden. Dit is hetzelfde podium waar artiesten van over de hele wereld hun optredens geven. Het spektakel wordt begeleid door een DJ met een verbluffende lichtshow.

Het evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats van 14.00 uur tot 20.00 uur.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

HEMLOCKE SPRINGS NAAR PARADISO EN TRIX IN NOVEMBER Hemlocke Springs komt in november naar de lage landen voor optredens in...

Colin Benders

COLIN BENDERS HOST FEEST IN MELKWEG TIJDENS... Na een transformatie tot live-performer met modulaire synthesizers en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.