Lionheart naar 013 met Suicide Silence, Kublai Khan TX en Paleface Swiss

Lionheart
Lionheart naar 013 met Suicide Silence, Kublai Khan TX en Paleface Swiss
Door sjoertb op 09 augustus 2023 - 11:13 Lionheart komt naar 013 voor hun grootste headlinershow in Nederland tot op heden. De show is samen met de bands Suicide Silence, Kublai Khan TX en Paleface Swiss.

Geïnspireerd door bands als Blood For Blood, Hatebreed en Madball, onderscheid Lionheart zich met een energieke en krachtige benadering van metalcore. Onder leiding van frontman Rob Watson krijg je tijdens deze avond een inkijkje in een leven vol uitdagingen, avonturen en een vastberaden wil om te zegevieren, ondersteund door een mix van opzwepende metalcore en robuuste West Coast groove. Bereid je voor op aardverschuivende ritmes, meeslepende riffs en vocale kracht die je zal aansporen om mee te brullen.

Het concert:
20-02-2024 - 013, Tilburg (tickets)

Kaarten gaan op 11 augustus in de voorverkoop voor 30,8 euro per stuk. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.

Foto: Lionheart op Jera On Air 2023 door Lenny van Dijk


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



kanenews.jpg

KANE KOMT WEER BIJ ELKAAR VOOR REÜNIE-SHOW IN...De Nederlandse rockformatie Kane komt weer samen. Dat werd onthuld tijdens...

Jeff Goldblum

ACTEUR JEFF GOLDBLUM MET ORKEST NAAR CARRÉ EN... Jeff Goldblum komt met The Mildred Snitzer Orchestra naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.