Deep Purple drummer Ian Paice met Purpendicular voor drie concerten naar Nederland

Purpendicular news_groot
Deep Purple drummer Ian Paice met Purpendicular voor drie concerten naar Nederland
Door RobZ op 13 juli 2023 - 13:19 Ian Paice is de legendarische drummer van Deep Purple, en momenteel het enige overgebleven originele lid in die band. In februari komt hij op bezoek met de band Purpendicular voor een Best-of-Classic-Deep-Purple-Show.

Deep Purple behoeft eigenlijk geen introductie. De band wordt al sinds de jaren zeventig geroemd als een van de meest innovatieve en succesvolle rockbands aller tijden, en het drumwerk van Ian Paice heeft daar een enorme invloed op gehad. Purpendicular wordt door Ian Paice gezien als de beste Deep Purple-tributeband ter wereld, met het vermogen om de unieke magie van deze legendarische band live over te brengen. Ook oud-collega’s Richie Blackmore, Joe Lynn Turner en Roger Glover prezen de band. Geen wonder dat Purpendicular voor hun debuut ‘tHis is the tHing’ op gastbijdragen kon rekenen op gastbijdragen van Ian Paice, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey en Neil Murray. Op de gloednieuwe plaat ‘Human Mechanic’ drumde de meester alle partijen in.

01-02-2024 - Ian Paice / Purpendicular - Nieuwe Nor, Heerlen (tickets)
02-02-2024 - Ian Paice / Purpendicular - Bibelot, Dordrecht (tickets)
03-02-2024 - Ian Paice / Purpendicular - De Pul, Uden (tickets)

De kaartverkoop voor de drie concerten van Ian Paice met Purpendicular is per direct van start. Tickets kosten ongeveer 40 euro per stuk.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Flemming4

FLEMMING IN NOVEMBER VOOR HET EERST NAAR AFAS LIVEOp de dag dat Flemming zijn nieuwe single ‘Hypnose’ lanceert kondigt de...

Navarone

NAVARONE GEEFT LAATSTE CONCERT IN DOORNROOSJE Navarone gaat er na vijftien jaar mee stoppen. De leden gaan nieuwe...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.