Flemming in november voor het eerst naar Afas Live

Flemming
Flemming in november voor het eerst naar Afas Live
Door RobZ op 14 juli 2023 - 10:43 Op de dag dat Flemming zijn nieuwe single ‘Hypnose’ lanceert kondigt de zanger tevens zijn grootste show tot nu toe aan. De zanger, in korte tijd goed voor bijna 200 miljoen streams, treed op zaterdag 18 november 2023 voor het eerst op in de Afas Live.

Flemming (echte naam Flemming Freddie Viguurs) is frisse, catchy Nederlandstalige pop met creatieve producties en gevatte teksten. Dit doet hij zeer succesvol. In slechts anderhalf jaar heeft hij al twee uitverkochte clubtours en hits met ‘Amsterdam’, ‘Automatisch’ en ‘Paracetamollen’ op zijn naam.

Flemming vertelt trots: “Eindelijk is het moment daar dat ik mijn allergrootste show tot nu toe mag doen in een van de mooiste zalen van Nederland. Iets waar je natuurlijk van kleins af aan van droomt. Zelf een podium ontwerpen, zelf een hele eigen show ontwikkelen. Mijn hoofd zit boordevol ideeën en ik kan niet wachten om ze dit straks te delen met mijn fans”.

Tickets voor het concert van Flemming op 18 november in de Afas Live zijn vanaf zaterdag 15 juli om 10:00 uur te koop. Hier kan je tickets kopen. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Hedon

BLANKO HET LAND ROND MET NIEUW ALBUMArtiest, songwriter, multi-instrumentalist en producer BLANKO maakt...

Deep Purple

DEEP PURPLE DRUMMER IAN PAICE MET PURPENDICULAR VOOR... Ian Paice is de legendarische drummer van Deep Purple, en momenteel het enige...

REACTIES

Avatar skabuoy
zo 16 jul 2023 01:11

skabuoy AFAS Live 'een van de mooiste zalen van Nederland'?
Damn, het is niet eens een van de mooiste zalen naast de Johan Cruyff Arena...

 0
Avatar skabuoy
zo 16 jul 2023 01:21

skabuoy Ik heb even de drie nummers geluisterd, omdat ik bij het kijken naar de foto bij dit artikel een bepaald idee had en niet ongefundeerde onzin wilde spuien, maar de muziek bevestigde alleen maar wat mijn eerste (visuele) indruk was : hij zal het wel goed doen bij dertienjarige meisjes.
De enige Fleming-en (met één 'm') die de moeite waard zijn, zijn Alexander en Ian.

 0
Avatar deHertog
ma 17 jul 2023 10:35

deHertog skabuoy schreef:
Ik heb even de drie nummers geluisterd, omdat ik bij het kijken naar de foto bij dit artikel een bepaald idee had en niet ongefundeerde onzin wilde spuien, maar de muziek bevestigde alleen maar wat mijn eerste (visuele) indruk was : hij zal het wel goed doen bij dertienjarige meisjes.
De enige Fleming-en (met één 'm') die de moeite waard zijn, zijn Alexander en Ian.


Oef, de "Back in myyyy day" energie spat wel van deze comment af, Skabuoy ;). Ik deel je mening hoor, daar niet van. Maar we worden oud, jongen.

 0
Avatar skabuoy
ma 17 jul 2023 19:27

skabuoy deHertog schreef:
Maar we worden oud, jongen.


Ik hoop het. ;)


Maar het 'back in my day' valt (hoop ik) nog wel mee. Op festivals probeer ik in de gaten tussen waar ik voor kom, altijd artiesten te checken die me niets zeggen (en het soms ook goed doen bij dertienjarige meisjes). Ik word daar nog regelmatig aangenaam verrast.
Voordeel : bij mijn oudere medemens kan ik meepraten over bijv. Duran Duran, en bij de jongere collega's over bijv. Stormzy (helaas gemist op Werchter, omdat ik onder géén beding Iggy Pop wilde missen).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.