concert: Ian Paice / Purpendicular in De Pul op ZATERDAG 03 FEBRUARI 2024

  • Purpendicular
    Monsters of Mariaheide 2017
  • Purpendicular
    Monsters of Mariaheide 2017
ZA.
03 FEB
IAN PAICE / PURPENDICULAR 20:00 uur De Pul, Uden
2024
Hoofdprogramma Ian Paice Purpendicular

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 februari 2024.
Dat is 25 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Ian Paice / Purpendicular in De Pul
DEZE Ian Paice / Purpendicular TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 03 feb
De Pul, Uden
€ 36,00

EXTRA INFORMATIE

Deep Purple behoeft eigenlijk geen introductie. De band wordt al sinds de jaren zeventig geroemd als een van de meest innovatieve en succesvolle rockbands aller tijden, en het drumwerk van Ian Paice heeft daar een enorme invloed op gehad. De muziek van Deep Purple wordt gekenmerkt door de balans tussen ingenieuze muzikaliteit en monumentale eenvoud. Ian Paice zelf speelde naast Deep Purple met onder meer Whitesnake, Gary Moore, Velvelt Underground en The Maze, en op soloprojecten van Jon Lord, Paul McCartney en Pete York van de Spencer Davis Group.

Purpendicular wordt door Ian Paice gezien als de beste Deep Purple-tributeband ter wereld, met het vermogen om de unieke magie van deze legendarische band live over te brengen. Ook oud-collega’s Richie Blackmore, Joe Lynn Turner en Roger Glover prezen de band. Geen wonder dat Purpendicular voor hun debuut ‘tHis is the tHing’ op gastbijdragen kon rekenen op gastbijdragen van Ian Paice, Steve Morse, Roger Glover, Don Airey en Neil Murray.

Foto's van Purpendicular

Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017 Foto Purpendicular te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Purpendicular te Cityrock Leeuwarden 2017 Foto Purpendicular te Monsters of Mariaheide 2017
 
Bekijk alle 10 foto's van Purpendicular

Gerelateerd nieuws