Bankzitters naar Afas Live voor grootste concert tot nu toe

Bankzitters
Bankzitters naar Afas Live voor grootste concert tot nu toe
Door RobZ op 11 juli 2023 - 14:29 Vorig jaar hebben de Bankzitters twee live shows stijf uitverkocht in TivoliVredenburg in Utrecht. En dat smaakt naar meer. Een nieuw uitdaging én een groter podium! Daarom kondigen zij vandaag hun grootste solo show ooit aan in AFAS Live. Op 13 januari is het zo ver. Bankzitters belooft een denderend spektakel met previews van hun songfestival nummers, bevriende artiesten die langskomen en een show met een hoop gekkigheid, zoals je van Bankzitters gewend bent!

De kaartverkoop is per direct begonnen. Hier koop je tickets voor het concert van Bankzitters in Afas Live.

Deze zomer is Bankzitters ook nog te zien op een flink aantal festivals. Onder andere Huntenpop, Zomerparkfeest, Total Loss Festival en Heerlijk Hemelrijk Festival worden door de groep jongens aangedaan.

De Bankzitters vinden het ook tijd voor een frisse Nederlandse act tijdens het jaarlijks terugkerende internationale event en daarom hebben zij zich aangemeld als inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024. De leden van Bankzitters snappen als geen ander hoe je een grote doelgroep aanspreekt, en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met hun spraakmakende YouTube video’s behalen zij maandelijks gemiddeld 13 miljoen views. Hun nummer ‘Je Blik Richting mij’ stond in 2022 wekenlang op #1 in de Spotify Charts met ruim 22,8 miljoen streams, behaalde 4,8 miljoen views op Youtube en een #1 positie in de NL Top 100. Ook wisten zij eind 2022 met maar liefst 3 nummers in de NPO Radio2 Top2000 te komen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



TivoliVredenburg

MICHAEL C. HALL (ACTEUR VAN DEXTER) KOMT MET BAND... Princess Goes komt onze kant op. In oktober staat er een show in de...

TivoliVredenburg news

DOMINIC FIKE (EUPHORIA) IN SEPTEMBER NAAR UTRECHT EN... Afgelopen week kwam de langverwachte tweede langspeler getiteld 'Sunburn' van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.