Corey Taylor voor exclusief concert in BeNeLux naar 013

Corey Taylor (Stone Sour)
Corey Taylor voor exclusief concert in BeNeLux naar 013
Door RobZ op 11 juli 2023 - 11:03 Corey Taylor is de frontman van Slipknot en Stone Sour. Als frontman van deze bands heeft hij al een onuitwisbare achtergelaten op de metalscene en met zijn soloproject heeft hij de vrijheid om te experimenteren en zijn veelzijdigheid als artiest te laten zien. Op 15 september komt zijn tweede solo-album uit en dit wordt met een tour aan het publiek voorgesteld. Op 24 november staat Corey Taylor in 013, Tilburg.

Net als bij Slipknot en Stone Sour schakelt Taylor moeiteloos tussen agressieve nummers vol adrenaline en emotionele ballads en combineert straffe gitaarriffs, energieke drums en aanstekelijke melodieen met zijn kenmerkende krachtige en expressieve stem. Teksten varieren van persoonlijke introspectie tot sociaal commentaar, vaak met een scherp randje en een flinke dosis humor.

De kaartverkoop voor het concert van Corey Taylor start vrijdag 14 juli om 10:00 uur. Reguliere tickets kosten 50,80 euro. Er zijn ook een aantal VIP-pakketten beschikbaar. Hier koop je tickets voor Corey Taylor in 013. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paard

PAARD DEN HAAG STRIKT DAVID DUCHOVNY (VAN X-FILES EN... David Duchovny ken je natuurlijk als Fox Mulder van the X-Files of Hank...

Living Colour1

AMERIKAANSE FUNKMETALBAND LIVING COLOUR NAAR BENELUX... Living Colour komt weer onze kant op. In december komt de funkmetalband uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.