Festivalinfo / Podiuminfo op zoek naar nieuwe (album)-recensenten

cds albums cd
Festivalinfo / Podiuminfo op zoek naar nieuwe (album)-recensenten
Door RobZ op 21 juni 2023 - 10:29 Heb jij verstand van muziek? Ben je die persoon waar vrienden, collega`s en familie naar toe komen om nieuwe muziek te ontdekken? Lees je na het beluisteren van een album of concert meteen de recensies om te zien of je hetzelfde hebt gehoord als de recensenten en kenners, en weet je dan te onderbouwen waarom die recensent het bij het verkeerde eind heeft? Denk je dat je in staat bent je kennis en kritische oor op een frisse, goed onderbouwde manier te vertalen naar een recensie, dan zijn we op zoek naar jou!

Ons team van albumrecensenten is per direct op zoek naar versterking, aangezien het aantal albums sinds de Coronatijd weer gestaag groeit. Festivalinfo wil natuurlijk zoveel mogelijk van die releases behandelen en daarvoor hebben we een groot team van enthousiaste, veelzijdige recensenten nodig.

Kortom, heb je zin en tijd om meer met muziek te doen dan er alleen naar luisteren en je omgeving te laten weten wat je van een album denkt? Ben jij die kenner op het gebied van rock, metal, pop, jazz, folk, roots, indie, wereldmuziek, dance of hiphop of ben je een echte alleseter? Laat dan zo snel mogelijk van je horen!

Laat zeker ook iets van je horen als je:
- geen ervaring met het schrijven van recensies hebt.
- onzeker bent over of je (onderbouwde) mening wel klopt met wat anderen denken.
- twijfelt of je (proef)recensies wel het juiste niveau hebben.

Wat moet je doen?
Stuur een proefrecensie in van +/- 350 woorden over een recent verschenen album. Doe dit in de stijl van Festivalinfo. Geef daarnaast in je begeleidende mail aan waarom wij jou aan ons team zouden moeten toevoegen. Vergeet hierbij niet te melden in welke genres je thuis bent. Natuurlijk willen we niet alleen weten of je kunt recenseren, we zijn ook benieuwd naar de persoon achter de recensie. Stuur je recensie en de begeleidende mail naar [email protected]. De proefrecensie zal worden beoordeeld door onze redactie en je hoort zo snel mogelijk of je ons team kan komen versterken.

Benieuwd hoe onze albumrecensies eruit zien? Hier vind je een overicht van de meer dan 12.000 (!) recensies die we in de loop der jaren geschreven hebben.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



deusnews2.gif

DEUS IN NOVEMBER NAAR NEDERLAND dEUS heeft hun nieuwe tour aangekondigd voor het najaar en zullen daarmee...

The Prodigy

THE PRODIGY NAAR ZIGGO DOME EN ROCKHAL IN NOVEMBER The Prodigy komt in november terug naar de lage landen. De Britse groep is...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.