dEUS in november naar Nederland

review: dEUS - 05/04 - Melkweg dEUS
dEUS in november naar Nederland
Door kimvanderzon op 21 juni 2023 - 11:36 dEUS heeft hun nieuwe tour aangekondigd voor het najaar en zullen daarmee naar 013, De Oosterpoort en Phil. komen.

dEUS, de verzamelnaam van een groepje Belgische muzikale kunstenaars, durven de geijkte paden te verlaten zonder af te wijken van hun muzikale principes. Kopstuk van de band wordt door de jaren heen Tom Barman en hij is inmiddels het bekende gezicht van de art-rockers uit Antwerpen. Het succes van dEUS beslaat inmiddels de halve wereld, en ook Nederlandse muziekfreaks krijgen nooit genoeg van de vlammende indierock.

Laatste wapenfeit van onze zuiderburen is het in februari uitgekomen album ‘How To Replace It’. Hun achtste studioalbum en eerste in maar liefst tien jaar tijd. Hoewel en decennium geen nieuwe muziek uitbrengen als lang klinkt, heeft de band zeker niet stil gezeten. Ze zijn nooit gestopt met werken, nooit gestopt met live optreden en hebben meerdere tours, festival optreden en speciale jubilea op hun conto staan. Met ‘How To Replace It’ bewijst dEUS dat ze nog steeds de grenzen van het indie genre opzoeken en springlevend zijn.

De concerten:
08-11-2023 - 013, Tilburg (tickets)
09-11-2023 - De Oosterpoort, Groningen (tickets)
10-11-2023 - Phil., Haarlem (tickets)

De kaartverkoop begint op vrijdag 23 juni om 10.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is vanaf 38 euro.

open kaart full screen


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Them Two The Gotcha! Crew

THEM TWO THE GOTCHA! CREW IN HET NAJAAR OP TOUR Them Two The Gotcha! Crew heeft hun tour bekend gemaakt voor het najaar van...

festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO / PODIUMINFO OP ZOEK NAAR NIEUWE... Heb jij verstand van muziek? Ben je die persoon waar vrienden, collega`s en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.