The Prodigy naar Ziggo Dome en Rockhal in november

The Prodigy
The Prodigy naar Ziggo Dome en Rockhal in november
Door sjoertb op 21 juni 2023 - 10:07 The Prodigy komt in november terug naar de lage landen. De Britse groep is op 29 november 2023 in Nederland voor een concert in Ziggo Dome. Een dag eerder, op 28 november, is Rockhal in Luxumburg aan de beurt. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 23 juni om 10:00.

In de vroege jaren 90 werd The Prodigy opgericht en al snel werd het een van de meest invloedrijke elektronische acts ter wereld. Elementen van techno, rave en punk waren aanwezig en brachten hits voort als "Firestarter", "Breathe" en "Smack My Bitch Up".

In 2019 werd de groep geconfronteerd met het tragische overlijden van hun charismatische frontman Keith Flint, die op 49-jarige leeftijd zelfmoord pleegde. Ondanks de diepe pijn en het verdriet hebben de overgebleven leden van The Prodigy, Liam Howlett en Maxim Reality, de kracht gevonden om door te gaan. Het aankomende concert in Amsterdam is een viering van hun vastberadenheid en de liefde en steun van hun fans.

De concerten:
28-11-2023 - The Prodigy - Rockhal, (tickets)
29-11-2023 - The Prodigy - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)

De kaartverkoop start vrijdag 23 juni om 10.00 uur. Een ticket voor de show in Ziggo Dome kost 39,20 euro.

Foto: The Prodigy op Dauwpop 2023 door Anne-Marie Kok


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

FESTIVALINFO / PODIUMINFO OP ZOEK NAAR NIEUWE...Heb jij verstand van muziek? Ben je die persoon waar vrienden, collega`s en...

Taylor Swift

TAYLOR SWIFT OP 5 EN 6 JULI 2024 NAAR DE JOHAN... Het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk bekend wanneer de The Eras...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.