Charlotte Adigéry & Bolis Pupul in november avondvullend in Parallel

Charlotte Adigéry & Bolis Pupu
Charlotte Adigéry & Bolis Pupul in november avondvullend in Parallel
Door kimvanderzon op 20 juni 2023 - 11:08 Het elektronische popduo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul uit Vlaanderen geeft op donderdag 30 november 2023 een bijzondere show in Parallel: from PM to AM. Verwacht dj’s en liveshows tussen 20:00 en 01:00 uur ‘s nachts, met uiteraard een optreden van het duo zelf. Begin juni stonden ze nog op Best Kept Secret.

Het Gentse duo maakt slimme elektronische pop met maatschappijkritische teksten waarin serieuze thema’s als racisme en misogynie aan de kaak worden gesteld, voorzien van een dikke laag absurdistische humor en zelfspot. Muzikaal put de tweetal inspiratie uit genres als electroclash, synthpop, house, techno, rock en muziek uit het indiesleaze-tijdperk. Hoe dat klinkt? Een enorm dansbare mix van volvette, analoge synthesizers en drumcomputers, funky baslijnen en aanstekelijke teksten die zowel gesproken als gezongen worden.

Adigéry en Pupul werden aan elkaar gekoppeld door de Gentse broers Dewaele (Soulwax / 2manydjs), die hen bij elkaar bracht om muziek te schrijven voor de soundtrack van de film ‘Belgica’ uit 2016 en hen tekenden op hun fijnproeverslabel DEEWEE. Het duo brak in 2022 internationaal door met hun eerste gezamenlijke album ‘Topical Dancer’, die tot in Engeland en de Verenigde Staten enthousiast is ontvangen en door Pitchfork werd bekroond met een 8,2.

De kaartverkoop start op vrijdag 23 juni om 11.00. Haal hier je tickets. De ticketprijs is 20 euro.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Taylor Swift

TAYLOR SWIFT OP 5 EN 6 JULI 2024 NAAR DE JOHAN...Het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk bekend wanneer de The Eras...

fred again..

FRED AGAIN.. IN SEPTEMBER WEER NAAR NEDERLAND EN BELGIË Na een zeer succesvolle tour in 2022, keert de Britse DJ en producer Fred...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.