Only The Poets in september naar Doornroosje

review: Only The Poets - 23/10 - Annabel
Only The Poets in september naar Doornroosje
Door kimvanderzon op 19 juni 2023 - 13:51 De Britse band Only The Poets heeft aangekondigd een show te geven in Doornroosje op 11 september. Dit voorjaar stonden ze in een uitverkochte Melkweg en afgelopen weekend op Pinkpop.

Het Britse Only The Poets gooit hoge ogen met hun aanstekelijke poprock. Dit jaar bestormde de band de Nederlandse hitlijsten met hun single ‘JUMP!’. Het jonge viertal is flink productief met meerdere hitsingles sinds hun oprichting en een groeiende live-reputatie.

Louis Tomlinson van One Direction werd op slag fan van Only The Poets en dacht: die moet ik meenemen op tournee. Sindsdien gaat het ongekend hard met deze jonge talentvolle band: hits als ‘ Ceasefire Emotional’ en ‘Waking in The Dark’ hebben een enorme mainstream-appeal maar behouden dat eigenwijze speelse randje van de betere pop uit de nineties en zeroes.

Only The Poets staat garant voor explosieve niet te missen live show met liedjes die je na een keer horen al meteen uit je hoofd kent. En zelfs al ken je nummers nog niet: je wordt vanzelf in de pure euforie meegezogen. De band heeft nog niet eens een debuutalbum uit hebben weten de heren nu al flink de aandacht op zich te vestigen.

De kaartverkoop start op vrijdag 23 juni om 10.00. Haal hier je tickets voor de show. De ticketprijs is 26,50.

Wil je een ticket reminder ontvangen? Stel deze dan hier in.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



fred again..

FRED AGAIN.. IN SEPTEMBER WEER NAAR NEDERLAND EN BELGIËNa een zeer succesvolle tour in 2022, keert de Britse DJ en producer Fred...

Venice

VENICE MET NIEUW ALBUM NAAR THEATERS IN NEDERLAND De Amerikaanse band Venice komt in maart 2024 terug naar Nederland....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.